Skocz do zawartości
  • 0
Koogz

Advanced Tags & Prefixes v2,1,6 problem

Pytanie

Witam.

Mam problem z wgraniem na forum Advanced Tags & Prefixes v2,1,6. Pliki wrzucam normalnie na FTP, ale gdy klikam już te "Zainstaluj" przenosi mnie do upgrade'u aplikacji, tyle że nie mogę nic zupgrade'ować skoro mam najnowszą wersję. W czym może tkwić problem?

http://scr.hu/4047/pqhbo
http://scr.hu/4047/2afvf

http://scr.hu/4047/018tb

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

5 odpowiedzi na to pytanie

Polecane posty

  • 1

Z tego co tutaj wynika to aplikację masz zainstalowaną. odbuduj cache systemu (w lewym menu wybierz zarządzanie cache i odbuduj wszystko)

  • Like 1

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 1

to coś musisz mieć namieszane w bazie danych. tak po omacku niestety nie jestem w stanie Ci pomóc

  • Like 1

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0
Dnia 4.10.2016 o 08:19, Spanner napisał:

Z tego co tutaj wynika to aplikację masz zainstalowaną. odbuduj cache systemu (w lewym menu wybierz zarządzanie cache i odbuduj wszystko)

Wciąż to samo, nic się nie zmieniło. Nawet wyrzucenie z FTP i ponowne wgranie. 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0
11 godzin temu, Spanner napisał:

ale nadal widnieje jako do zainstalowania?

Tak, nic się nie zmieniło. Wciąż przenosi do upgrade'u. 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony


  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.