Skocz do zawartości
  • 0
Innocent

Error code: EX6 podczas rejestracji

Pytanie

Wczoraj mi forum padło, i posypała się rejestracja, gdy ktoś próbuje się zarejestrować wyskakuje komunikat

Error code: EX6

logi:

Sat, 14 May 2016 22:27:45 +0000 (Severity: 2)
IP - http://moje-forum.pl/register/
IPS\Http\Request\CurlException: Couldn't resolve host 'www.google.com' (6)
#0 /home/domains/moje-forum.pl/public_html/system/Http/Request/Curl.php(376): IPS\Http\Request\_Curl->_execute()
#1 /home/domains/moje-forum.pl/public_html/system/Http/Request/Curl.php(276): IPS\Http\Request\_Curl->_executeAndFollowRedirects('POST', Array)
#2 /home/domains/moje-forum.pl/public_html/system/Helpers/Form/Captcha/Recaptcha2.php(75): IPS\Http\Request\_Curl->post(Array)
#3 /home//domains/moje-forum.pl/public_html/system/Helpers/Form/Captcha.php(110): IPS\Helpers\Form\Captcha\_Recaptcha2->verify()
#4 /home/domains/moje-forum.pl/public_html/system/Helpers/Form/FormAbstract.php(158): IPS\Helpers\Form\_Captcha->getValue()
#5 /home/domains/moje-forum.pl/public_html/system/Helpers/Form/FormAbstract.php(138): IPS\Helpers\Form\_FormAbstract->setValue(true)
#6 [internal function]: IPS\Helpers\Form\_FormAbstract->__construct('captcha_field')
#7 /home/domains/moje-forum.pl/public_html/system/Helpers/Form/Captcha.php(55): call_user_func_array('parent::__const...', Array)
#8 /home/domains/moje-forum.pl/public_html/applications/core/modules/front/system/register.php(230): IPS\Helpers\Form\_Captcha->__construct()
#9 [internal function]: IPS\core\modules\front\system\_register::buildRegistrationForm()
#10 /home/domains/moje-forum.pl/public_html/init.php(435) : eval()'d code(24): call_user_func_array('parent::buildRe...', Array)
#11 /home/domains/moje-forum.pl/public_html/applications/core/modules/front/system/register.php(98): IPS\core\modules\front\system\hook92::buildRegistrationForm()
#12 [internal function]: IPS\core\modules\front\system\_register->IPS\core\modules\front\system\{closure}(Array)
#13 /home/domains/moje-forum.pl/public_html/system/Helpers/Wizard/Wizard.php(157): call_user_func(Object(Closure), Array)
#14 /home/domains/moje-forum.pl/public_html/applications/core/modules/front/system/register.php(146): IPS\Helpers\_Wizard->__toString()
#15 /home/domains/moje-forum.pl/public_html/system/Dispatcher/Controller.php(94): IPS\core\modules\front\system\_register->manage()
#16 /home/domains/moje-forum.pl/public_html/system/Dispatcher/Dispatcher.php(129): IPS\Dispatcher\_Controller->execute()
#17 /home/domains/moje-forum.pl/public_html/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run()
#18 {main}

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

1 odpowiedź na to pytanie

Polecane posty

  • 0

Jest problem z recaptch'a na forum. z błędu wynika że nie można rozpoznać hosta www.google.com, czyli najprawdopodobniej problem jest na Twoim serwerze

  • Like 1

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony


  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.