Skocz do zawartości
  • 0
Innocent

Problem z wgrywaniem plików.

Pytanie

Nie wiem co się stało, ale od 1 dnia nie można plików wgrywać, gdy klikam "Zapisz i wyślij plik' jest biała strona. 

Wykasowałem zawartość .htaccess i normalnie można wgrywać.

<IfModule mod_rewrite.c>
Options -MultiViews
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteRule \.(js|css|jpeg|jpg|gif|png|ico)(\?|$) /404error.php [L,NC]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>

Jaka przyczyna tego może być?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

5 odpowiedzi na to pytanie

Polecane posty

  • 0

zapewne jakiś błąd zobacz do logów forum w acp -> support ewentualnie do logów serwera

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

W tym rzecz że nie ma żadnych błędów, oraz brak błędów JS.

Dodam jeszcze że dany plik zapisuję się na FTP.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

zobacz w logi serwera, jak masz białą stronę to musi być jakiś błąd php albo coś

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0
Thu, 25 Feb 2016 05:40:09 +0000 (Severity: 2)
XXX.XX.XX.XX - http://forum/admin/?adsess=0a24i7i5c8m84gfv0q9navvrr2&app=core&module=applications&controller=plugins&do=settings&id=49
ErrorException
4096: Object of class IPS\Member could not be converted to string
#0 /home/domains/XXX/public_html/system/Db/Db.php(291): IPS\IPS::errorHandler(4096, 'Object of class...', '/home/...', 291, Array)
#1 /home/domains/XXX/public_html/system/Db/Db.php(820): IPS\_Db->preparedQuery('UPDATE `core_sy...', Array)
#2 /home/domains/XXX/public_html/system/Helpers/Form/Form.php(611): IPS\_Db->update('core_sys_conf_s...', Array, Array)
#3 /home/domains/XXX/public_html/applications/core/modules/admin/applications/plugins.php(851) : eval()'d code(28): IPS\Helpers\_Form->saveAsSettings()
#4 /home/domains/XXX/public_html/applications/core/modules/admin/applications/plugins.php(851): eval()
#5 [internal function]: IPS\core\modules\admin\applications\_plugins->settings()
#6 /home/domains/XX/public_html/system/Dispatcher/Controller.php(85): call_user_func(Array)
#7 /home/domains/XXX/public_html/system/Node/Controller.php(63): IPS\Dispatcher\_Controller->execute()
#8 /home/domains/XXX/public_html/applications/core/modules/admin/applications/plugins.php(39): IPS\Node\_Controller->execute()
#9 /home/domains/XXX/public_html/system/Dispatcher/Dispatcher.php(129): IPS\core\modules\admin\applications\_plugins->execute()
#10 /home/domains/XXX/public_html/admin/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run()
#11 {main}
------------------------------------------------------------------------

Pojawił się błąd przy wgrywaniu, ale z tego co widzę to nie ma nic wspólnego z Downloads.

Wyłączyłem wszystkie wtyczki, dalej występuje błąd.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

zgłaszaj do IPS takie rzeczy od razu, choć dziwne bo w 4.1.8.1 nie mam takich problemów :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony


  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.