Skocz do zawartości
  • 0
Zaloguj się, aby obserwować  
Olkos

Nie działa edytor tekstu

Pytanie

Skorzystałem z tego tego tematu i mój edytor nie wygląda tak jak powinien. Dodam, że chcę go wrzucić do hooka w modal, nie aplikacji.

 

Kod, który mam teraz

$classToLoad = IPSLib::loadLibrary( IPS_ROOT_PATH . '../admin/sources/classes/editor/composite.php', 'classes_editor_composite' );
	    $editor = new $classToLoad();
	
	    $editor->setAllowBbcode( true );
	    $editor->setAllowSmilies( true );
	    $editor->setAllowHtml( false );
	    
	    if( method_exists( $editor, 'setForceRte' ) )
	    {
	        $editor->setForceRte( true );
	    }
	    
	    if( method_exists( $editor, 'setRteEnabled' ) )
	    {
	        $editor->setRteEnabled( true );
	    }
	    
	    if( method_exists( $editor, 'setLegacyMode' ) )
	    {
	        $editor->setLegacyMode( false );
	    }
	
	    /* Set content in editor */
	    $edytor = $editor->show( 'Post', array(), $db[ 'content' ] );

i wywołuje w szablonie jako {$edytor}, zmienne mam zapisane. 

 

Edytowano przez Olkos

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

7 odpowiedzi na to pytanie

Polecane posty

  • 0

To zapewne masz jakiś błąd JS, bo nie ładuje się edytor

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.