Skocz do zawartości
  • 0
Xinum

Forum Icons - Off/On działów

Pytanie

Witam,

 

Mam problem z aplikacją Forum Icons, mianowicie, gdy doda się posty/tematy w danym dziale to ikony działów są nadal przyciemnione, a nie rozjaśniają się. Gdzie może tkwić błąd?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

9 odpowiedzi na to pytanie

Polecane posty

  • 0

Ale jak Ty dodasz post, czy ktoś inny?

 

Edit.

w sensie, Ty dodajesz post i masz przyciemnioną, czy kto inny dodaje post i u Ciebie jest przyciemniona

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

A na pewno wszystko poprawnie ustawiłeś i wprowadziłeś wszystkie zmiany, które są w instrukcji?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

No właśnie robiłem wszystko zgodnie z instrukcją, mogę wstawić tu wszystko i możęcie sprawdzić.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

Nie musisz odświeżać tematu. Czy to dotyczy tylko standardowego skina czy na jakimś innym to jest a na standardowym jest ok ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

Przebudowałeś skiny ?, daj link do forum to to sprawdzę :). Pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.