Skocz do zawartości
  • 0
Zaloguj się, aby obserwować  
damianks

Problem z forum (stroną główną)

Pytanie

Witam.

Mam problem z strona główną mojego forum. http://OneKill.pl/forum/

Wyskakują błędy:

Warning: require_once(/home/virt101664/domains/onekill.pl/public_html/forum/admin/applications_addon/other/forumicons/sources/classes/library.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/virt101664/domains/onekill.pl/public_html/forum/admin/sources/base/core.php on line 1149

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/virt101664/domains/onekill.pl/public_html/forum/admin/applications_addon/other/forumicons/sources/classes/library.php' (include_path='.:/usr/local/php/inst/php-5.3.18/pear/php/:/home/virt101664/domains/onekill.pl/public_html/forum/ips_kernel/') in /home/virt101664/domains/onekill.pl/public_html/forum/admin/sources/base/core.php on line 1149 

W załączniku dodaje plik.

 

Zrobiło się tak na forum po wgraniu modyfikacji "Forum icons", nawet jej nie zainstalowałem, a już tak się zdarzyło.

Proszę o naprawę, lub pomoc w jej naprawieniu.

core.zip

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

1 odpowiedź na to pytanie

Polecane posty

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.