Skocz do zawartości
  • 0
KapitanDupa

Tabela z buttonami

Pytanie

No, szukam więc jakiejś ciekawej tabelki z buttonami, znalazłem taką, ale w sumie nie wiem gdzie ją teraz wkleić, chcę żeby była ona pod shoutboxem, w boardindextemplate (tylko na głównej) wkleiłem na sam dół, ale jednak była nad shoutem..

</div>
&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp Chcesz wymienić się buttonami ? Napisz prywatną wiadomość do <a href="http://cybstrzaki.pl/forum/index.php?/user/1-xdanielxmc/">xDanielxmc</a>
<div id='board_footer' style='text-align:left;margin-bottom:1px;'>
<div id="board_footer" class="general_box" style="text/css">
<a href="http://www.IPSBeyond.pl" title="Support IP.Board, Skiny, Mody, Spolszczenia" target="_blank"><img src="http://img405.imageshack.us/img405/4951/ipsbutton.png" width="88px" height="31px" alt="Support IP.Board, Skiny, Mody, Spolszczenia" title="Support IP.Board, Skiny, Mody, Spolszczenia" /></a>
 
</div>

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

12 odpowiedzi na to pytanie

Polecane posty

  • 0

Żeby sobie tak manipulować dokładnie to musiałbyś stworzyć hook, żeby ustawić kolejność wyświetlania

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

i tak i nie :) zależy jak masz ustawiony SB, jeśli jako globalny na dole, to nie ma szans bez hooka tego zrobić

 

Ewentualnie w globalnym szablonie musisz się pobawić warunkami, żeby tabelka pojawiała się tylko na głównej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

Wstaw to na samym końcu boardIndexTemplate i tyle, pojawi się pod statystykami, a o to głównie chodzi.. Pod Shoutboxem to tylko poprzez hook tak jak mówi Spanner. 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

Użyj (SD) Custom Footer, ustal wymaganą pozycję i buttony zrób tak jak doradził mi Spanner:

<table><tr><foreach><td>KOD/LINK etc</td></foreach><tr></table>
<br>
<table><tr><foreach><td>KOD/LINK etc</td></foreach><tr></table>
.
.
.
.

Efekt jest rewelacyjny, schludnie i pr0.

 

Ewentualnie własna grafika w ten kontener z podlinkowaniem.

Edytowano przez Kombajn

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

Ale foreach był trochę inny i to tyczyło się tamtej apki, która została później zaktualizowana zgodnie z Twoimi sugestiami :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.