Skocz do zawartości
  • 0
Zaloguj się, aby obserwować  
JakubSochalec

Problem z : Applications System

Pytanie

Witam , posiadam problem z Aplicattions system(System Podań)

otóż:

 

40793251556333496138.png

date wpisywałem tak:

xx-xx-xxxx
xx.xx.xxxx

xx,xx,xxxx

xx,x,xxxx

xx.x.xxxx

xx-x-xxxx

I żadna nie chciała zaskoczyć wiecie możę dlaczego ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

6 odpowiedzi na to pytanie

Polecane posty

  • 0

Nie znam tej aplikacji, ale pod polem do podania daty powinien pisać jaki ma być format. spróbuj w postaci dd/mm/yyyy albo mm/dd/yyyy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

Pod Polem jest takie coś : " Godzina musi być podana w formacie 24 godzinnym.
Uwaga: godzina ta zależy od lokalnego czasu twojego serwera. Jeśli podanie do grupy nie pojawia się lub nadal pozostaje nie zamknięta, spróbuj dodać/odjąć godziny. " nic nie ma o dacie ;x

 

ani jedno ani drugie nie działa ;x

Edytowano przez JakubSochalec

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

podeślij link do aplikacji to zerknę na to czy coś albo pisz do autora

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.