Skocz do zawartości
Dzeju

Dziwny problem

Polecane posty

Witam nie wiedziałem gdzie to napisać więc wybrałem ten dział :)

Moj problem polega na tym że po zmianie serwera dla mojego forum i zmianie DNS nie mogę wejść na stronie mam błąd

You don't have permission to access / on this server.


Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

dziwne jest to że tylko ja nie mogę wejść na swój serwis :(. Wykasowałem ciasteczka nawet zainstalowałem ponownie FF niestety nie pomogło :(, może ktoś podpowie co jest grane?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Witam,

a ile czasu minęło od czasu zmiany DNS'ów ?? bo możliwe, że korzystasz z innych pośredników i zmiany jeszcze się wszędzie nierozpropagowały

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

To dobrze, widocznie któryś DNS potrzebował więcej czasu na odświeżenie :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

No tak tylko że teraz mam cos takiego

Forbidden


You don't have permission to access /forum/ on this server.


Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

niewiem co się dzieje :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Jakie masz chmody ustawione na ten katalog ??

jeśli masz strukturę: public_html/forum to zarówno forum jak i public_html powinny mieć chmody == 777 lub jak niektóre serwery wymagają 755

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

mam 755 w obu przypadkach, problem znika gdy zrobię rr pc, jednak po około 2 h ponownie się pojawia ten sam błąd i tak w kółko :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

to w takim przypadku napisz do hostingodawcy, bo to może być problem związany z serwerem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Pisałem i toi nie wina od strony serwera gdyż nie działa tylko dla userów którzy mają neo. Pozostali wchodzą bez problemów może to wina odświeżanie DNS?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

tego to już nie wiem, ale jeśli działa tylko po jakimś czasie przestaje i tak się dzieje tylko na neo, to mogę przypuszczać, że tepsa coś kombinuje znowu i dlatego :/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony


  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.