Skocz do zawartości
  • 0
Zaloguj się, aby obserwować  
LegioN

Problemy z Shoutboxem

Pytanie

Witam, ostatnio robiłem znajomemu forum i dostałem informacje, że gdy ktoś napisze shouta to go nie widać, dopiero po odświeżeniu forum się pojawia, ktoś wie co to za problem i jak go rozwiązać ? :). Pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

11 odpowiedzi na to pytanie

Polecane posty

  • 0

Właśnie nie, nie ma :). W Ajax'ie też wszystkie standardowo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

a jakaś zależność od przeglądarki/wersji przeglądarki albo coś, bo tak w ciemno to ciężko cokolwiek pomóc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

jaka wersja forum i jaka wersja SB ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

3.4.5, 1.4.1 beta 3. ale była też standardowa 1.4.0 i problem był taki sam.

Edytowano przez MatFii

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

wszyscy to mają, czy tylko niektórzy? i co z tym o co pytałem wcześniej?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

ja byodinstalwa, na nowo wrzocil pliki i jeszcze raz zrobil instalke ale zadnej beta

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

Problem rozwiązany, po uaktualnieniu wersji shoutbox'a. Pozdrawiam :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.