R3JM3N 0 Napisano Maj 13, 2013 Witam. Mam pytanie może ktos mi wytłumaczyć dokładnie jak zrobić kosz ? W apc mam połowe po polsku a polowe ang ;c Prosze o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Spanner 4338 Napisano Maj 13, 2013 Nie ma możliwości. musisz stworzyć zwykłe forum, które nazwiesz sobie kosz. Ale żeby tematy tam trafiały to musisz ręcznie je przenosić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Kombajn 523 Napisano Maj 13, 2013 (edytowany) Forum > Multi moderowanie tematami > Temat multi moderacji Tam tworzysz nowe multi o nazwie np "Przenieś do śmietnika" czyli utworzonego działu, ale to działa tylko z widoku for i tylko dla tematów. A wbudowany kosz jest zły? Ja u siebie zmieniłem na 365 (Ustawienia systemowe > Forums > Topics, Posts and Polls) aby za szybko nie kasowało i jakoś to jest, choć schrzanili to równo bo ani wyszukać nic nie idzie jak dawniej w koszu za IPB2. Edytowano Maj 13, 2013 przez Kombajn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witam. Mam pytanie może ktos mi wytłumaczyć dokładnie jak zrobić kosz ?
W apc mam połowe po polsku a polowe ang ;c
Prosze o pomoc.