Skocz do zawartości
  • 0
rafalolszewski

Problem z rejestracją nowych userów,

Pytanie

Witam, posiadam skrypt forum ipb w wersji 3.4.3, wszystko działa dobrze oprócz rejestracji.... mianowicie użytkownik podczas rejestracji podaje podstawowe dane następnie po zatwierdzeniu danych przechodzi automatycznie na główną stronę forum i dostaje informacje "Upss coś poszło nie tak, nie masz dostępu itp itp", użytkownik w panelu admina jest zbanowany w tym momencie. W konfiguracji forum jest ustawione na opcje by emailowo potwierdzać rejestracje, lecz tak owego  emaila user nie dostaje... Czy ktoś miał taki problem ? jeżeli chodzi o wysyłanie emaila to server na którym jest forum jest dobrze skonfigurowany i wysyła emaile. Moje pytanie się skraca do: Jak ustawić lub co może być nie tak z wysyłką emaila potwierdzającego ? i jak dodać strone informacyjną dla usera że email potwierdzający został wysłany.

 

Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc.

Rafał Olszewski.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

4 odpowiedzi na to pytanie

Polecane posty

  • 0

Skoro ich banuje od razu to tutaj tkwi błąd a nie w mailu potwierdzającym. Zmieniałeś może coś z grupami? gdzie mają trafiać użytkownicy po rejestracji? Legalna wersja? Masz włączoną usługę SMS (sprawdzanie spamu w IPS'ie)?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.