Tomaxo 0 Napisano Kwiecień 2, 2013 Witam mam problem gdyż nie potrafię znaleźć narzędzia usunięcia wszystkich aktualizacji statusów na stronie głównej jak i tych profilowych. Chodzi o to: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Spanner 4339 Napisano Kwiecień 2, 2013 Nie ma takiego narzędzia. Musisz opróżnić tabele: TRUNCATE ibf_member_status_actions; TRUNCATE ibf_member_status_replies; TRUNCATE ibf_member_status_updates; Ale to skasuje wszystkie i wszystkim statusy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Tomaxo 0 Napisano Kwiecień 2, 2013 O to chodzi, tylko jeszcze nie miałem z tym doczynienia, jak dostać się do tych tabel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Kombajn 523 Napisano Kwiecień 2, 2013 Tabele opróżnisz w bazie mysql. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witam mam problem gdyż nie potrafię znaleźć narzędzia usunięcia wszystkich aktualizacji statusów na stronie głównej jak i tych profilowych.
Chodzi o to: