Skocz do zawartości
  • 0
Zaloguj się, aby obserwować  
Fussil

Tablica Ogłoszeń.

Pytanie

Witam mam taki problem zobaczeniu tablicy ogłoszeń którą znalazłem na innym forum postanowaiłem dodać ją do siebie. Lecz coś mi nie działa. 

 

Screen: Klik

 

Te zółte kartki powinny znajdywać się w srodku tej tablicy a nie na obrzerzach dam też kod: 

 

 

<table align="center" width="999" border="0" height="260" style="background:url('http://www.cs-bosman.pl/obrazki%20&%20obrazy/122053.jpeg') no-repeat center;">
<tr>
<td style="padding:60px; background:url('http://www.cs-bosman.pl/obrazki%20&%20obrazy/sticky.png') no-repeat center;"  width="50"><center>
<font face="Buxton Sketch" size="3"><b>COD MOD</b><br><center>Zapraszamy do składania</center> <center>podań na Admina.</right></font></center</td>
<td style="padding:60px; background:url('http://www.cs-bosman.pl/obrazki%20&%20obrazy/sticky.png') no-repeat center;"  width="50"><center>
<font face="Buxton Sketch" size="3"><b>Wielkanoc</b><br><center>Administracja życzy</center> <center>wesołych i pogodnych</center><center> świąt wielkanocnych</center> <center> pozdrawia <b>Administracja</b></center></font></center></td>
 
</table>

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

8 odpowiedzi na to pytanie

Polecane posty

  • 0

Spróbuj:

 

<div class='ipsAd'><div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
  var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
  if (d.getElementById(id)) return;
  js = d.createElement(s); js.id = id;
  js.src = "//connect.facebook.net/pl_PL/all.js#xfbml=1";
  fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>

<script type="text/javascript" id="AdTaily_Widget" src="http://static.adtaily.pl/widget.js#F0lDRDpHShqlK7k"></script>
<noscript><a href="http://www.adtaily.pl">Reklama w internecie</a></noscript>
<br><br>

<p>
<table align="center" width=905 border="0" height="260" style="background:url('http://www.cs-bosman.pl/obrazki%20&%20obrazy/122053.jpeg') no-repeat center;">
	<tr>
		<td style="padding:60px; background:url('http://www.cs-bosman.pl/obrazki%20&%20obrazy/sticky.png') no-repeat center;"  width="33%"><center>
		<font face="Buxton Sketch" size="3"><b>Turniej BF2 3on3</b><br><br>Zapraszamy do udziału w turnieju wszystkich graczy serwera BF2. Więcej informacji znajdziecie <a href="http://www.cs-bosman.pl/index.php?/forum/313-otwarty-turniej-3on3-bf2/">TUTAJ</a>.<br><br>Zapisz się i Ty!</font></center></td>
		<td style="padding:60px; background:url('http://www.cs-bosman.pl/obrazki%20&%20obrazy/sticky.png') no-repeat center;"  width="33%"><center>
		<font face="Buxton Sketch" size="3"><b>Zmiana adresu TS3</b><br><br>Nastąpiła zmiana adresu serwera TeamSpeak3! Od dziś zapraszamy na nowe IP: <br><b>ts.cs-bosman.pl</b></font></center></td>
		<td style="padding:60px; background:url('http://www.cs-bosman.pl/obrazki%20&%20obrazy/sticky.png') no-repeat center;"  width="33%"><center>
		<font face="Buxton Sketch" size="3"><b>Wpłaty na koszulki</b><br><br>Wszystkich, którzy zapisali się po koszulki prosimy o zapoznanie się z tematem <br><a href="http://www.cs-bosman.pl/index.php?/topic/11191-koszulki-wplaty/">>>KLIK<<</a></font></center></td>

	</tr>
</table>
<br><br>
<h3 class="maintitle">
Nasze serwery
</h3>
<iframe scrolling="no" align="middle" border="0" frameborder="0" height="500px" width="100%" style="margin: 0;" src="&#46;&#46;/sklep/serwerki.php"></iframe>


<h3 class="maintitle">
Partnerzy i Sponsorzy
</h3>
<table border="0" width="100%">
	<tr>
		<td align="center"><a href="http://hostvision.pl/" target=_blank>
		<img border="0" src="/obrazki%20&%20obrazy/partnerzy_sponsorzy/1hostvisionbaner350x100 (1).png" width="350" height="75"></a></td>
		<td align="center">
		<a href="http://www.blacklisted.pl/" target=_blank><img border="0" src="http://forum.blacklisted.pl/public/style_images/deflection/4_logo.png" ></a></td>
	</tr>
	<tr>
		<td align="center">
		<img border="0" src="http://cs-bosman.pl/obrazki%20&%20obrazy/banner2.gif" width="468" height="60"></td>
		<td align="center">
		<a target="_blank" href="http://rapideo.pl/polecam,ziena2">
		<img border="0" src="http://cs-bosman.pl/obrazki%20&%20obrazy/partnerzy_sponsorzy/rapideo.png" width="468" height="60"></a></td>
	</tr>
	<tr>
		<td align="center">
		</td>
		<td align="center">
                <a target="_blank" href="http://gameserv.pl">
		<img border="0" src="http://gameserv.pl/reklama/400x60-5.gif" width="400" height="60"></td>
	</tr>
	</table>

<br>
</div>

 

 

A potem usuwaj to co nie potrzebne, bo wziałeś samą tabele, a o divach wyżej już zapomniałeś.

Edytowano przez TeeZ

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

no tak, najlepiej skopiowac

 

a pomyslal ktos o css ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.