Skocz do zawartości
  • 0
Zaloguj się, aby obserwować  
Replica

Błędy po instalacji IPB 3.2.3...

Pytanie

Replica    0

Witam, dziś zainstalowałem IPB 3.2.3, wszystko przebiegło pomyślnie, ale gdy wszedłem pierwszy raz na forum pojawił się błąd. Nad całym menu, headerem. Ukazał się taki komunikat:


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/p210040/public_html/cache/furlCache.php:2) in /home/p210040/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 224


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/p210040/public_html/cache/furlCache.php:2) in /home/p210040/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 250


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/p210040/public_html/cache/furlCache.php:2) in /home/p210040/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 268


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/p210040/public_html/cache/furlCache.php:2) in /home/p210040/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 270


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/p210040/public_html/cache/furlCache.php:2) in /home/p210040/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 278

Edytowano przez Replica

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

5 odpowiedzi na to pytanie

Polecane posty

  • 0
Spanner    4238

Witaj,

czy błąd zniknął?

sprawdź czy masz w katalogu katalogu plik furlCache.php i ma on CHMODy 777. Jeśli nie to nadaj je. Później przejdź do ACP -> zakładka System -> Narzędzia i ustawienia -> Zarządzanie cachem -> i wykonaj Odbuduj chache FURL

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0
Replica    0

Mam ten plik i ma 777 ustawione. I do tego nie mogę się zalogować na forum. Wciskam Sing In i nic.

Edytowano przez Replica

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0
Spanner    4238

A co robiłeś? bo samo się tak nie zrobiło zapewne

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.