Skocz do zawartości
  • 0
Zaloguj się, aby obserwować  
pemo444

Problem z edycją użytkownika.

Pytanie

11 odpowiedzi na to pytanie

Polecane posty

  • 0
Spanner    4237

Ale zwykła 404, czy taka "ubrana" w wygląd forumowy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0
Gangst3r    88

Musiałeś coś poprzestawiać w plikach lub chmodach. Najlepiej przypomnij sobie wszystkie działania od poprawnego funkcjonowania forum do aktualnego błędu :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0
Spanner    4237

Problemem jest skin, albo coś, ponieważ masz zły link do edycji. Proawidłowym linkiem jest:

index.php?app=core&module=modcp&do=editmember&auth_key=

natomiast ty masz tam jeszcze wrzucone section=editmember, które nie istnieje i dlatego jest 404

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0
Spanner    4237

musisz edytować skin. nie wiem dokładnie jak, bo nie wiem skąd kliknąłeś że przeniosło Cię na tą stronę itp

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0
Spanner    4237

no to w acp -> Skiny & Języki -> dany skin -> HTML Template -> Lista użytkowników i tam masz jeden szablon a profil to masz widok profilu -> profileModern i tam musisz tego szukać. Wpisz section=editmember i Ci znajdzie, a jak znajdzie to zamień section na do i będzie :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.