Skocz do zawartości
  • 0
KaLu

Konfiguracja paneli - błąd

Pytanie

KaLu    0

Cześć. Wgrałem moduł paneli gracza, wszystko okej, ale po instalacji modułu z pozycji ACP mam następujący błąd:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/worldrp/public_html/kalu/acpeco/sources/base/core.php on line 2698

Linijka w pliku core.php to:


	 foreach( ipsRegistry::$modules[$app] as $_m )

Zaś cały większa część kodu:

    static public function moduleIsEnabled( $module, $app='' )

    {

	 $app = $app ? $app : ipsRegistry::$current_application;


	 foreach( ipsRegistry::$modules[$app] as $_m )

	 {

	  if ( $_m['sys_module_key'] == $module )

	  {

	   return $_m['sys_module_visible'] == 1;

	  }

	 }


	 // Undefined, retun true

	 return TRUE;

    }

Jakieś rady? :unsure:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

8 odpowiedzi na to pytanie

Polecane posty

  • 0
KaLu    0

Okej, problem z panelami rozwiązałem, jednakże mam kolejny. Tym razem po imporcie plików powrotnych do ACP nie czyta mi wyglądu etc.

1558561049.PNG

Jakieś rady? :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0
Spanner    4237

Co to są pliki powrotne ? odśwież przez ctrl+f5. Może nie wczytuje Ci jakichś stylów bo jest błąd?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0
KaLu    0

Bo je najpierw musiałem wyciągnąć z FTP, pozmieniac parę rzeczy (na domówce pykało) i wgrać. Po wgraniu mam takie coś. Internet mam szybki, więc wątpię, by była to wina cookies lub odświeżania strony.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0
Spanner    4237

1. Szybkość internetu nie ma tu nic wspólnego

2. Skoro coś tam zmieniałeś to może coś skopałeś? może np. style odwołują się do localhosta a nie do serwera gdzie jest forum ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0
KaLu    0

Wątpię. Konfigurację etc. zmieniłem. Cały styl forum jest w pełni sprawny, jednakże samo ACP ma jakiś błąd.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0
Spanner    4237

No to musisz sobie radzić sam. Niestety ale wróżką nie jestem i bez zobaczenia tego nie jestem w stanie pomóc. Skoro twierdzisz, że wszystko jest ok i nic nie popsułeś to ja w ciemno nie dam rady pomóc.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0
KaLu    0

W sumie, to znalazłem taki warning:

Twój katalog na zdjęcia jest niezapisywalny

Proszę sprawdzić uprawnienia do katalogu zdjęć '/home/lpp/public_html/uploads/profile/' i upewnić się, że posiada prawa do zapisu.

Może to mieć coś do rzeczy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0
Spanner    4237

Nie, przez ten błąd co najwyżej nie wgrasz zdjęcia profilowego na forum. Ale do ACP to nie ma nic

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.