Jump to content
przemek89k

Raportowanie - problem.

Recommended Posts

Hej,

mam problem przy wysyłaniu raportów. W momencie gdy kliknie się przycisk "zgłoś do moderacji" pokazuje się okienko z treścią raportu do wpisania - po zatwierdzeniu pokazuje się białe okno - nie ma żadnego potwierdzenia, że raport został wysłany.

Wcześniej było wszystko ok, ale najprawdopodobniej ktoś coś namieszał i tak jest do teraz - chciałbym to zmienić. Raporty dochodzą, ale użytkownik ma wrażenie jakby ta funckja nie działała - żadnego potwierdzenia o wysłaniu nie dostaje - jest tylko biała strona.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Witam,

ktoś coś namieszał? to musisz wiedzieć co ktoś namieszał, w ciemno Ci nie podam odpowiedzi, bo powodów niedziałania może być multum np. masz wyłączone raportowanie błędów php i ktoś usunął szablon dla potwierdzenia. Ktoś mógł coś w plikach edytować i zakomentować albo wywalić jakiś kod

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ale raporty dochodzą - więc wyłączone raportowanie raczej nie może być. Nie widać jedynie potwierdzenia... a gdzie znajduje się ten szablon potwierdzenia (można się do niego dostać bez dostępu do FTP, tylko z poziomu PA) ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

W celu świadczenie usług przez nasz Serwis na najwyższym poziomie, w ramach Serwisu wykorzystujemy pliki Cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron Serwisu IPSBEYOND.PL bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia. Jeżeli nie dokonacie Państwo zmiany ustawień przeglądarki internetowej to wyrażacie zgodę na zapisywanie plików Cookies.