Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
pio72

Modyfikacja to 5 statistic

Polecane posty

Witam, mam zainstalowaną modyfikację Top 5 statistic na dole forum. Na załaczniku widać ze pasek górny( tło tej modyfikacji) ucieka poza forum, nie kończy się tak jak inne paski. Co jest nie tak, brak jakiegoś zamknięcia w kodzie?

Proszę o pomoc.

załacznik

top_5_statistic.bmp

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Nie jestem pewien, ale ja bym obstawiał, że jest to błąd spowodowany tym fragmentem kodu:

<div class="borderwrap" style="width: 100%">
<div class='maintitle' style="width:100%">[/html]

a dokłandniej style="width:100%" to coś psoci, a na drugim skinie masz ok ?? jeśli tak to przyczyna jest gdzie indziej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Nie jestem pewien, ale ja bym obstawiał, że jest to błąd spowodowany tym fragmentem kodu:

<div class="borderwrap" style="width: 100%">
<div class='maintitle' style="width:100%">[/html]

a dokłandniej style="width:100%" to coś psoci, a na drugim skinie masz ok ?? jeśli tak to przyczyna jest gdzie indziej

tak, na drugim skinie jest ok, nie ma tego problemu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

tak myślałem, bo zauważyłem ze na tym szarym skinie wszystko masz wyśrodkowane, tylko nie wiem czy masz za dużo zamykających </div> czy za mało, ale to ciężko tak via pokaż źródło w przeglądarce

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
tak myślałem, bo zauważyłem ze na tym szarym skinie wszystko masz wyśrodkowane, tylko nie wiem czy masz za dużo zamykających </div> czy za mało, ale to ciężko tak via pokaż źródło w przeglądarce

a może to wina samej modyfikacji 5 statistics ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

nie, bo jak wczoraj wszedłem IE6 na forum to zauważyłem, że wszystko poniżej loga jest wyśrodkowane

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
nie, bo jak wczoraj wszedłem IE6 na forum to zauważyłem, że wszystko poniżej loga jest wyśrodkowane

W takim razie, czy masz jakiś pomysł, czy da się coś z tym zrobić?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

pomysł mam tylko jeden, trzeba przejrzeć kod skina w acp i usunąć grzybka :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.