Skocz do zawartości

Polecane posty

Cześć. Mam pytanie. Jak wyłączyć możliwość nazwy wyświetlanej przez użytkownika? Bo wczoraj dowiedziałem się że jakiś użytkownik zmienił sobie nazwę. Proszę o pomoc :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Nie wiem czy w 3.0 też tak jest, ale w 3.1.4: edycja danej grupy > Group Settings > Display Name > Display Name Change: Max Changes per X days i powpisuj tam zera.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Nie musisz raportować tematu. Ta opcja służy do czegoś innego.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.