Skocz do zawartości
  • 0
zina

Bold w postach oraz problemy z pojedynczymi tłumaczeniami

Pytanie

Cześć,

Mam problem z pojedynczymi tłumaczeniami. W nawigacji istnieje mimo spolszczenia nazwa Members oraz Forums, a w polach wyświetlanych pod awatarem są angielskie nazwy. Jak to zmienić. To raz.

Drugi problem występuje podczas pisania posta. Po wysłaniu zamienia go na bold. Nie zawsze, ale czasem tak.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

4 odpowiedzi na to pytanie

Polecane posty

  • 0

Witaj,

nazwy aplikacji musisz zmienić w ACP -> zakładka System -> zarządzanie aplikacjami i tam musisz edytować aplikacje i zmienić im publiczny tytuł. Pola zmienisz w zakładce użytkownicy -> zarządzanie własnymi polami.

Co to znaczy czasami? jest jakaś regularność?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

Dzięki, zmieniłem.

Zależności nie ma. Po prostu raz się pojawia, a raz nie. Przeważnie nie. Wczoraj zauważyłem, że gdy wysyłam posta i jest napisany normalną czcionką, to po pewnym czasie zamienia się w bold. Głównie mają tak posty przekonwertowne z wersji 2.3.4.

Jeszcze pytanie, jak spolszczyć pola pod awatarem?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

Dzięki, zmieniłem.

Zależności nie ma. Po prostu raz się pojawia, a raz nie. Przeważnie nie. Wczoraj zauważyłem, że gdy wysyłam posta i jest napisany normalną czcionką, to po pewnym czasie zamienia się w bold. Głównie mają tak posty przekonwertowne z wersji 2.3.4.

Jeszcze pytanie, jak spolszczyć pola pod awatarem?

Co do pól pod awatarem to chyba nie doczytałeś posta mojego:

Witaj,

nazwy aplikacji musisz zmienić w ACP -> zakładka System -> zarządzanie aplikacjami i tam musisz edytować aplikacje i zmienić im publiczny tytuł. Pola zmienisz w zakładce użytkownicy -> zarządzanie własnymi polami.

Co to znaczy czasami? jest jakaś regularność?

Jeśli chodzi natomiast o błąd, to spróbuj odbudować zawartość postów ACP -> zakładka system -> Przeliczanie i odbudowa -> i tam masz odbuduj treść postów

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

Faktycznie, o języku nie doczytałem :) Dzięki

Co do boldu, niestety nie pomogło. Błąd dalej się pojawia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.