Skocz do zawartości
Lawliet

Błąd strony po przeniesieniu

Polecane posty

Witam

Zmieniłem serwer na inny i po wgraniu plików, bazy oraz po zmianie adresów dns występuje taki oto błąd:


Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Could not initiate the registry, the settings cache is empty or missing' in /home/***/domains/cybstrzaki.com/public_html/admin/sources/base/ipsRegistry.php:1877 Stack trace: #0 /home/****/domains/cybstrzaki.com/public_html/admin/sources/base/ipsRegistry.php(519): ipsRegistry->setUpSettings() #1 /home/****/domains/cybstrzaki.com/public_html/admin/sources/base/ipsController.php(75): ipsRegistry::init() #2 /home/****/domains/cybstrzaki.com/public_html/admin/sources/base/ipsController.php(62): ipsController->init() #3 /home/****/domains/cybstrzaki.com/public_html/index.php(24): ipsController::run() #4 {main} thrown in /home/****/domains/cybstrzaki.com/public_html/admin/sources/base/ipsRegistry.php on line 1877
linijka 1877
throw new Exception( "Could not initiate the registry, the settings cache is empty or missing" );

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Witaj,

przeniosłeś pliki i bazę? skonfigurowałeś poprawnie conf_global? masz poprawne chmody ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Poczytałem kilka niepolskich tematów i dowiedziałem się, że problem da się zniwelować wgraniem do admin folderu upgradeFinish i wejście pod ten adres.

Naprawione :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.