Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Polecane posty

Witam mam dosyć nietypowy problem na forum ipb po pierwsze forum sie nie odswieza ani sb po drugie gdy chce temat napisac wyskakuje bład taki:

beztytuusny.png

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Zapewne nie posiadasz jakiś plików, w tym przypadku prototype.js.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

posiadam wszystkie pliki również prototype.js.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Oryginalne forum czy nie ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wgraj najlepiej jeszcze raz wszystkie pliki, tutaj ewidentnie brakuje pliku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

jednak to była wina hostingu zmieniłem hosting i wszystko ładnie śmiga

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Problem został rozwiązany.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

W celu świadczenie usług przez nasz Serwis na najwyższym poziomie, w ramach Serwisu wykorzystujemy pliki Cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron Serwisu IPSBEYOND.PL bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia. Jeżeli nie dokonacie Państwo zmiany ustawień przeglądarki internetowej to wyrażacie zgodę na zapisywanie plików Cookies.