Skocz do zawartości
spawn3d

wychodzace linki z forum

Polecane posty

Witam

Dzisiaj sprawdzilem wychodzace linki z forum z tagiem do follow. Kiedys ustawialem aby dla wszystkich bylo no follow, dzisiaj patrze ze dla IPS, Inc i IP.Board sa do follow... W board header nie mam tych adresów, gdzie zatem mogę dodać do nich tag no follow?

  • Like 1

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Nie mam tej wersji nigdzie pod ręką, ale pamiętam, że w class_display.php musisz poszukać

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

$copyright = "<!-- Copyright Information -->

Powered by: <a href='http://www.invisionboard.com' rel='no follow' target='_blank' style='color:#000'>Invision Power Board</a> (Free Trial)

        				  	{$version} &copy; ".date("Y")." &nbsp;<a href='http://www.invisionpower.com' rel='no follow'>Invision Power Services, Inc.</a>

        				  	<br /><strong>Get your free trial <a href='http://www.invisionboard.com' rel='no follow' target='_blank' style='text-decoration:underline;color:#000'>here!</a></strong>

        				  </div>

        				  <!-- / Copyright -->";

        }

        else

        {

        	$copyright = "<!-- Copyright Information -->

        				  <div align='center' class='copyright'>

        				  	Powered By <a href='http://www.invisionboard.com' rel='no follow' style='text-decoration:none' target='_blank'>IP.Board</a>

        				  	{$version} &copy; ".date("Y")." &nbsp;<a href='http://www.invisionpower.com' rel='no follow' style='text-decoration:none' target='_blank'>IPS, Inc</a>.

        				  ";
Zrobilem z tego cos takiego, jak widac adres pojawia sie co chwile, istnieje mozliwosc wyrzucic niektore linijki? Zostawic np tylko Powered
by: <a href='http://www.invisionboard.com' rel='no follow' target='_blank' style='color:#000'>Invision Power Board</a> (Free Trial)

?

Edytowano przez spawn3d

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Dodam, że program pokazuje iż dalej te linki są do follow, może trzeba odczekac jakis czas lub moze ja zle to zapisalem w php?

ostatniego posta nie dalo sie juz edytowac

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bo zmieniłeś nie tą linijkę co trzeb :). Nie masz napisu trial na forum więc edytujesz to co jest w else.

PS. nie możesz nic usuwać z tego tekstu, bo to zabronione.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.