Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się
Zaloguj się, aby obserwować  
groverr

Pausing up-down Scroller

Polecane posty

no troche ciezko :)

mozesz jeszcze wykozystac calkiem prosty do zrobienia wlasny scroll

w jakims <div> tam gdzie bedziesz chcial miec to umieszczone wstaw:

<MARQUEE WIDTH="100%" BEHAVIOR="scroll" SCROLLAMOUNT="3" DIRECTION="left" BGColor="transparent">
<a href="http://www.odnosnik_do_strony.pl" target="_blank"><img src="http://adres_obrazka.com/nazwa_obrazka.jpg" border="0"></a>&nbsp;&nbsp;
<a href="http://www.odnosnik_do_strony.pl" target="_blank"><img src="http://adres_obrazka.com/nazwa_obrazka.png" border="0"></a>&nbsp;&nbsp;
<a href="http://www.odnosnik_do_strony.pl" target="_blank"><img src="http://adres_obrazka.com/nazwa_obrazka.gif" border="0"></a>&nbsp;&nbsp;
</MARQUEE>[/code]

jest to proste ale zarazem daje Ci mozliwosc wstawienia tylu grafik jako odnosnika do czego chcesz ile Ci sie podoba ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Duke_ wszystko fajnie , ale ja chcę 3 obok siebie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

ok poradziłem sobie z tamtym kodem .Wystarczyło dać w tabeli i w nowym wierszu po 3 X Dzięki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

nie ma za co ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Problem został rozwiązany.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

W celu świadczenie usług przez nasz Serwis na najwyższym poziomie, w ramach Serwisu wykorzystujemy pliki Cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron Serwisu IPSBEYOND.PL bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia. Jeżeli nie dokonacie Państwo zmiany ustawień przeglądarki internetowej to wyrażacie zgodę na zapisywanie plików Cookies.