Skocz do zawartości
Urlop / Vacation Czytaj dalej... ×
  • Zarejestruj się
spawn3d

gorny panel usera nie dziala prawidlowo

Polecane posty

po zalogowaniu sie na glownej stronie mamy panel usera gdzie widac avatar i mozna wybrac z rozwijanej listy dana opcje, problem w tym ze na moim forum nie moge rozwinac tej listy.. po kliknieciu tam przekierowuje mnie na moj profil jedynie. powodem jest pewnie wgrany banner, ale to juz znaczy ze nie mozna miec banneru na forum? wie ktos jak to naprawic?

Edytowano przez spawn3d

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Podaj link forum to zobaczymy o co chodzi bo z tego co napisałeś, nic nie wynika.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

gdzie masz ten baner i gdzie wgrales jego kod ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

warez-x.pl default header musielibyscie byc zarejestrowani zeby kliknac i zobaczyc ze przekierowuje na profil i sie nei rozwija lista

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Nie trzeba rejestrować, widać po wyszukiwarce, tam też się nie rozsuwa menu.

Czyli jak dajesz mniejsze logo to jest wszystko ok... Więc je zmniejsz, tak aby nie wchodziło pod te elementy.

A co do tematu tam. Mam 1688x1024 i logo nie jest na całość, kończy się ok 2cm przed paskiem suwaka.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

nie moge go zmniejszyc bo jak to bedzie wygladalo... amatorszczyzna wyjdzie . musi byc jakies rozwiazanie, przeciez to bylaby kpina gdyby banneru nie mozna bylo wrzucic...

teraz mam mozliwosc klikniecia na banner, a gdyby zrobic tak ze nie mozna na niego kliknac? mysliscie ze wtedy by sie naprawilo?

Edytowano przez spawn3d

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Amatorszczyzna, amatorszczyzną. Sam sobie odpowiedz która gorsza... Czy niedopasowane logo do rozdziałek czy mniejsze logo z użyciem fajnego przejścia na branding_bg

Szczerze powiedziawszy, wątpię aby to była wina loga, wg mnie coś pousuwałeś albo popsułeś w kodzie.

Co ostatnio zmieniałeś?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

nic. to nie jedyny problem z ipb, rowniez nie moge uzywac buttonow w postach, nic sie nie dzieje po kliknieciu np na bold. chat tez zwalony, masakra ogolnie >.<

edit: usunalem na chwile banner i jest taka sama sytuacja, menu sie nie rozwija :P

Edytowano przez spawn3d

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Masz tak od początku czy z czasem się coś zepsuło? Pomyśl. Samo na prawdę nic się nie psuje.

Ano nie działają boldy, kursywy, nic stamtąd, nawet tamte listy się nie rozwijają.

Ta wersja IPB skąd jest pobrana? Chyba nie z IPS, to mogłoby wiele tych awarii wyjaśniać.

Edit: Czyli tak jak myślałem, to nie jest wina bannera (w sumie byłoby to głupie)

Edytowano przez Kombajn

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

no wlasnie z ips :D najnowsza wersja lal2 >.<

a wczesniej nawet nie patrzylem czy ten login dziala

Edytowano przez spawn3d

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Czyli paczka z IPS więc odpada, że jest to skaszaniony nulled z błędami (często w nulledach jest coś popsute).

Co gorsze nic nie grzebałeś, nie zmieniałeś... To komplikuje sprawę bo skoro nic nie kombinowałeś to buba, może Spanner będzie miał gotowe rozwiązanie, spotkał się z tym wcześniej itd

Ja w takim razie nie pomogę bo skoro nic nie grzebane to nie ma jak porównać plików.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

sekunda na stronie i wszystko jest wiadomo.

Skopałeś forum dodajć swoje wymysły z JS:

<script type="text/javascript">if (screen.width == 1024) {
document.write("<embed src='style_images/1_top901px.png' quality='high' pluginspage='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' type='application/x-shockwave-flash' width='700' height='100'></embed>");
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<title>Warez Forum</title>
<link rel="shortcut icon" href='http://warez-x.pl/favicon.ico' />
<link rel="image_src" href='http://warez-x.pl/public/style_images/master/meta_image.png' />
<script type='text/javascript'>
//<[!CDATA[
jsDebug = 0; /* Must come before JS includes */
USE_RTE = 0;
DISABLE_AJAX = parseInt(0); /* Disables ajax requests where text is sent to the DB; helpful for charset issues */
inACP = false;
//]]>
</script>[/code]

jak będzie wszystko poprawione to powinno śmigać. Nie działa Ci żaden JS na forum bo sypie tylko błędami

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Ponoć nic nie grzebał :rolleyes:

Gdyby powiedział gdzie grzebał to możliwe byłoby porównanie zawartości plików ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

zawsze najlatwiej powiedzic "samo sie popsulo" ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

TO skoro nic nie grzebał to skąd się wzięło to co wkleiłem ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

tak dogryzajcie wiecej oO

z tamtym dawno cos robilem, zapomnialem. dziekuje za pomoc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Nieprawda, że dogryzamy. My Ci po prostu wierzymy, skoro nic nie zmieniałeś to nic ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Problem został rozwiązany.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

W celu świadczenie usług przez nasz Serwis na najwyższym poziomie, w ramach Serwisu wykorzystujemy pliki Cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron Serwisu IPSBEYOND.PL bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia. Jeżeli nie dokonacie Państwo zmiany ustawień przeglądarki internetowej to wyrażacie zgodę na zapisywanie plików Cookies.