Jump to content
pawel88

CommunitySEO - problem

Recommended Posts

Witam, w ostatnim czasie pobrałem CommunitySEO. Wgrałem odpowiednią wersję (pliki, instalacja itd.) Coś mi się skopało i chciałem przywrócić wszystkie zmiany. Jednak tu pojawił się problem. Otóż wchodząc w dany temat na forum np: http://www.lublinforum.com/dobry-dermatolog-w-lublinie/ przerzuca mnie na stronę główną forum bez możliwości wyświetlenia pożądanego tematu. Wchodząc z kolei z panelu bocznego (Ostatnie tematy) sytuacja wygląda podobnie, tyle że zmienia się link na: http://www.lublinforum.com/dobry-dermatolog-w-lublinie#{__sep__}t2208 i dalej lądujemy na stronie głównej.

Jak mogę naprawić problem? Dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Witaj,

ale czy przywróciłeś wszystkie zmiany ? usunąłeś odwołania do plików, wgrałeś oryginalne pliki ipb zamiast zmodyfikowanych itp ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Dołącz do pierwszego newslettera Invision Community

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

W celu świadczenie usług przez nasz Serwis na najwyższym poziomie, w ramach Serwisu wykorzystujemy pliki Cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron Serwisu IPSBEYOND.PL bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia. Jeżeli nie dokonacie Państwo zmiany ustawień przeglądarki internetowej to wyrażacie zgodę na zapisywanie plików Cookies.