Skocz do zawartości
deco1

banowanie czasowe

Polecane posty

Witam.

Mogl by ktos zrobic mi skrypt ktory bedzie zdejmowal bana [tzn UPDATE tabela SET status=OK WHERE login=deco01;] o czasie ktory jest w kolumnie "do"

mam juz czastke skrypt od spannera

UPDATE tabela SET ban=0 WHERE czas < NOW();

ale nie wiem jak napisac ten skrypt

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

ale jaki skrypt ?


<?php
$baza = 'baza';
$cId = mysql_connect('host', 'user', 'pass');
mysql_select_db($baza, $cId);

mysql_db_query($baza, "UPDATE tabela SET ban=0 WHERE czas < ".time(), $cId);
?>[/code]

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

formularz do banowania :

login do konta

czas na ile ma byc konto zbanowane [ tylko do dnia np. 01.10.2010 ]

skrypt:

banuje on danego usera na czas ktory zostal podany w formularzu I gdy minie dana data konto sie odbanuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.