Skocz do zawartości
Urlop / Vacation Czytaj dalej... ×
  • Zarejestruj się
deco1

banowanie czasowe

Polecane posty

Witam.

Mogl by ktos zrobic mi skrypt ktory bedzie zdejmowal bana [tzn UPDATE tabela SET status=OK WHERE login=deco01;] o czasie ktory jest w kolumnie "do"

mam juz czastke skrypt od spannera

UPDATE tabela SET ban=0 WHERE czas < NOW();

ale nie wiem jak napisac ten skrypt

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

ale jaki skrypt ?


<?php
$baza = 'baza';
$cId = mysql_connect('host', 'user', 'pass');
mysql_select_db($baza, $cId);

mysql_db_query($baza, "UPDATE tabela SET ban=0 WHERE czas < ".time(), $cId);
?>[/code]

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

formularz do banowania :

login do konta

czas na ile ma byc konto zbanowane [ tylko do dnia np. 01.10.2010 ]

skrypt:

banuje on danego usera na czas ktory zostal podany w formularzu I gdy minie dana data konto sie odbanuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Problem został rozwiązany.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

W celu świadczenie usług przez nasz Serwis na najwyższym poziomie, w ramach Serwisu wykorzystujemy pliki Cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron Serwisu IPSBEYOND.PL bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia. Jeżeli nie dokonacie Państwo zmiany ustawień przeglądarki internetowej to wyrażacie zgodę na zapisywanie plików Cookies.