Skocz do zawartości
Microsoft313131

www.xxx.pl/index.php

Polecane posty

Witam, mam taki problem, kiedys gdy mialem forum gdy zainsalowalem i wpisalem wszystko to wszystko ladnie pieknie dzialalo, a gdy kupilem teraz forum i zainstalowalem gdy mam strone www.xxx.pl to musze wpisac www.xxx.pl/index.php bo inaczej nie moge wejsc a kiedys wystarczylo gdy wpisze www.xxx.pl a teraz troche dziwnie tak wpisywac to index.php, i moje pytanie czy da sie cos z tym zrobic? zeby tylko wpisac xxx.pl(gdy wpisze xxx.pl to pisze ze strona w budowie) i odrazu jest strona glowna?

PS@ www.xxx.pl (xxx to nie strona tylko znaki wpisane jako przyklad)

ipb 3.1.1.

Edytowano przez Microsoft313131

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Spanner    4247

Witaj,

czy kombinowałeś coś może w pliku .htaccess ? Jeśli nie to tutaj jest wina konfiguracji serwera. Sam skrypt nie ma nic do tego.

  • Like 1

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Duke_    1282

jak moge odinstalowac forum i wgrac jeszcze raz?

z pozycji ftp usuwasz wszystkie pliki jakie tam masz, wgrywasz instalkem wpisujesz w przegladarce adres do forum i instalacja powinna ruszyc automatycznie

  • Like 1

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

dzieki, kazdy dostal plusa, a forum sie nie naprawilo, wgrywam jeszcze raz, jsli bedzie tak samo to napisze.

Temat do zamkniecia

Edytowano przez Microsoft313131

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.