Skocz do zawartości
Urlop / Vacation Czytaj dalej... ×
  • Zarejestruj się
pio72

Lekka modyfikacja

Polecane posty

Witam,

po zainstalowaniu moda mam teraz tak jak na screnie dwa okna logowania się. Myślę że te okno po prawej jest w tej sytuacji niepotrzebne.

Jak mogę je zlikwidować, tak by pozostało tylko jedno miejsce na logowanie, te po środku.

post-160-046514900 1282929398_thumb.jpg

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Witaj,

w ACP w danym skinie w BoardIndex znajdź:

<table cellspacing="0" class="newslink">

tam będziesz miał kod dotyczący tego paska logowania

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Ale chyba powinienem dale wejść niż tylko do BoardIndex ? Po prawej stronie mam jeszcze jedną listę kiedy wejdę w ACP w BoardIndex.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Tak, nie miałem dostępu do tej wersji i podawałem w ciemno ACP -> Look & Feel -> dany skin -> Edit Template HTML -> Board Index -> PageTop i tam masz:

<table cellspacing="0" class="newslink">
<tr>
<td><b>{$this->ipsclass->lang['welcome_back_text']}: <span>$lastvisit</span></b><!-- IBF.NEWSLINK --></td>
<td align="right" valign="middle">
<if="$this->ipsclass->member['id'] == 0">
<form action="{$this->ipsclass->base_url}act=Login&amp;CODE=01&amp;CookieDate=1" method="post">
<input type="text" size="20" name="UserName" onfocus="focus_username(this)" value="{$this->ipsclass->lang['qli_name']}" />
<input type="password" size="20" name="PassWord" onfocus="focus_password(this)" value="------" />
<input class="button" type="image" src="{$this->ipsclass->vars['img_url']}/login-button.gif" />
</form>
</if>
</td>
</tr>
</table>[/code] możesz usunąć cały ten warunek
[code]<if="$this->ipsclass->member['id'] == 0">
...
</if>

  • Like 1

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

To niestety nie to. Powiem Ci że jak to usunę, to kiedy jestem zalogowany widzę to co miałem usunąć.Czyli jestem zalogowany i widzę dodatkowo okno logowania. Może coś innego usunąć ?

Edit:

wszystko ok, dzięki :)

Edytowano przez pio72

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Trzeba całość usunąć :) ale jak działa już to ok

  • Like 1

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Problem został rozwiązany.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

W celu świadczenie usług przez nasz Serwis na najwyższym poziomie, w ramach Serwisu wykorzystujemy pliki Cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron Serwisu IPSBEYOND.PL bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia. Jeżeli nie dokonacie Państwo zmiany ustawień przeglądarki internetowej to wyrażacie zgodę na zapisywanie plików Cookies.