Skocz do zawartości

Polecane posty

Witaj,

każdy użytkownik może sobie sam ustawić sygnaturkę, chyba, że chodzi Ci o coś innego to proszę opisać szerzej problem :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

tak mi sie wydaje, ze kolega chyba mysli o jakies automatycznej sygnaturce zaraz po zalogowaniu, chyba, ze sie myle ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

@up trawiłeś w samo sedno na kilku forach też tak jest zaraz po zarejestrowaniu nowego konta masz automatyczną sygnaturke. Jak to zrobić??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

pod którą wersje dokładnie takie coś chcesz ? jak możesz to uzupełnij pole wersja forum, abym wiedział dokładnie pod którą wersję szukać. ALe dla wersji ogólnie 3.x.x nie ma takiej modyfikacji :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

To tak jak piszę, do 3.x.x nie ma takiego dodatku, jedynie ręcznie w bazie można ustawić wszystkim userom sygnaturkę, albo tym, którzy nie ustawili sobie żadnej, albo jeszcze inaczej :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wykonujesz takie zapytanie SQL:


UPDATE ibf_profile_portal SET signature= 'zawartość sygnaturki' WHERE signature = '';[/sql]

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

To możesz zrobić tak: ACP -> zakładka Pomoc -> SQL Toolbox -> zejdź na sam dół i w oknie Wykonaj zapytanie wklej to zapytanie i je wykonaj. Tylko musisz wstawić swoją zawartość :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

tak, ale chcesz, żeby był linkiem, czy obrazkiem?

Jeśli linkiem to daj tak:

UPDATE ibf_profile_portal SET signature= '<a href="http://img.userbars.pl/172/34269.gif">http://img.userbars.pl/172/34269.gif</a>' WHERE signature = '';

Jeśli ma być wyświetlany obrazek to daj:

UPDATE ibf_profile_portal SET signature= '<img src="http://img.userbars.pl/172/34269.gif" />' WHERE signature = '';

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

a nad tym okienkiem jaki prefix mają nazwy tabel ? znajdź tam na tym listingu profile_portal i będziesz wiedzieć jaka jest dokładna nazwa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.