Skocz do zawartości
Aniol

<div> Podczas szybkiej edycji tematów/posta

Polecane posty

Jak w temacie, czy jest na to rada? ipb 2.3.x

Pozdrawiam i dziękuję za pomoc ;]

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Gdzie dokładnie to się pojawia? Screen jakiś może zarzuć?

Tag masz pewnie nie zamknięty. Pomyśl co ostatnio edytowałeś i dodaj </div>

Edytowano przez Kombajn

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Podczas szybkiej edycji jak i pełnej, tak się dzieje ;/

44314046109123661857.jpg

Gdzie szukac rozwiązania problemu ??

Serdecznie Pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Czyli w pliku po edycji zostawiłeś tag bez pary albo usunąłeś pierwszy człon <div> i został sam </div>.

Nie chce spalić, wiec lepiej poczekaj na Spannera bo nie pamiętam, który plik jest za to odpowiedzialny. Być może Sources/action_public/topics

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Ja bym obstawiał któryś z BBCodów i jest to

widzę że masz tag otwierający ale zamykającego już nie masz więc tutaj szukaj przyczyny najlepiej :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

to jest napewno z BBCodów , tez kiedys zrobilem taki blad lecz zaraz go zlikwidowalem, poprostu napisalem zamkniecie inne niz powinno byc, bylem myslami w chmurach :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.