Skocz do zawartości
cichy

krzaki w panelu + link przekierowujący

Polecane posty

cichy    2

Witam ponownie w nowym roczku :)

Mam malutki problemik z krzaczkami w panelu usera dokladnie tabela "ostatnio byli" + "komentarze"

zamiast daty są zanki formatowania

zamieszczam screen

01.png

I drugi problem

Chciałbym że by ustawić z automatu na "NIE"

Przenoszę np. temat do kosza i jest opcja pozostaw link macierzysty i jest opacja z automatu na "TAK"

Pozdrawiam

cichy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Spanner    4236

Ad. 1. miałeś ustawione polskie daty ?? czy nie zmieniałeś nic w nich ??

ad 2. ACP -> LOOK & FEEL -> dany skin -> Edit Template HTML -> Moderator Function -> move_form

znajdź tam:

<td class="pformright"><select name="leave"><option value="y" selected="selected">{$this->ipsclass->lang['yes']}</option><option value="n">{$this->ipsclass->lang['no']}</option></select></td>
zamień na:
<td class="pformright"><select name="leave"><option value="y">{$this->ipsclass->lang['yes']}</option><option value="n" selected="selected">{$this->ipsclass->lang['no']}</option></select></td>

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
cichy    2
Ad. 1. miałeś ustawione polskie daty ?? czy nie zmieniałeś nic w nich ??

ad 2. ACP -> LOOK & FEEL -> dany skin -> Edit Template HTML -> Moderator Function -> move_form

znajdź tam:

<td class="pformright"><select name="leave"><option value="y" selected="selected">{$this->ipsclass->lang['yes']}</option><option value="n">{$this->ipsclass->lang['no']}</option></select></td>
zamień na:
<td class="pformright"><select name="leave"><option value="y">{$this->ipsclass->lang['yes']}</option><option value="n" selected="selected">{$this->ipsclass->lang['no']}</option></select></td>

Ad2- Zrobione thx

Ad1- miałem pl daty wysypalo sie to po upgrade do wersji 2.3.6 :( kombinuje i echo to samo jest jak jest lista on line userow na glownej stronie i jak najedziesz kursorem na nicka to nie ma podanej godziny logowania tylko tez formatka daty.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Spanner    4236

to musisz wgrać od nowa polskie daty, zobacz jeszcze w ACP -> TOOLS & SETINGS -> Date & Time czy masz poustawiane dobrze daty, tzn te w formacie %d, %m, %y itp

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
cichy    2
to musisz wgrać od nowa polskie daty, zobacz jeszcze w ACP -> TOOLS & SETINGS -> Date & Time czy masz poustawiane dobrze daty, tzn te w formacie %d, %m, %y itp

tak mam w acp.

acp.png

Czyli na nowo całe spolszczenie mam wgrać.

Czy moze wystarczy w jakims pliku coś zmienic tylko.

tak mam w acp.

acp.png

Czyli na nowo całe spolszczenie mam wgrać.

Czy moze wystarczy w jakims pliku coś zmienic tylko.

No i miałeś racje po sprawdzeniu plików

sources/ipsclass.php

Okazało się parę zonków dzieki za pomoc wszystko już smiga :D :radocha:

PS.

Nowe forum jest superek i wszystkiego dobrego w nowym roczku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Spanner    4236

Ciesze się że mogłem pomóc i ze forum się podoba :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.