Skocz do zawartości
zina

Widocznosć ostrzeżeń

Polecane posty

zina    0

Cześć,

Zainstalowałem ostatnio na forum małego moda, dzięki któremu wszyscy mogą widzieć ostrzeżenia. Problem w tym, że gdy kliknę na procent ostrzeżenia, to tam gdzie powinny znajdować się powody ostrzeżeń nie pojawia się nic. Zarówno dla zwykłych userów, modów i adminów.

Mod:

Otwórz plik: sources/action_public/misc/warn.php


[ZNAJDŹ]:



                        else

                        {

                                $pass = 0;

                        }




[POWYŻEJ DODAJ]:



                        else if ( $this->ipsclass->member['id'] )

                        {

                                $pass                      = 1;

                                $this->type              = 'member';



[ZAPISZ I WRZUĆ NA SERWER]






Otwórz plik: sources/action_public/profile.php


[ZNAJDŹ]:



if ( $pass == 0 and ( $this->ipsclass->vars['warn_show_own'] and ( $member['id'] == $this->ipsclass->member['id'] ) ) )



[POWYŻEJ DODAJ]:



                                else if ( $this->ipsclass->member['id'] )

                                {

                                        $pass = 1;

                                        $mod  = 0;

                                }



[ZAPISZ I WRZUĆ NA SERWER]





Otwórz plik: sources/ipsclass.php


[ZNAJDŹ]:



OR ( $this->vars['warn_show_own'] and ( $this->member['id'] == $member['id'] ) )




[POWYŻEJ PONIŻEJ]:



OR ( $this->member['id'] )



[ZAPISZ I WRZUĆ NA SERWER]

Dzięki za pomoc.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Spanner    4247

ale tutaj nic nie ma co może wpłynąć na wyświetlenie powodu ostrzeżenia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
zina    0

Ok, przegapiłem szczegół. Jest:

                        else if ( $this->ipsclass->member['id'] )

                        {

                                $pass                      = 1;

                                $this->type              = 'member';

a powinno być:
                        else if ( $this->ipsclass->member['id'] )

                        {

                                $pass                      = 1;

                                $this->type              = 'member';

}

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
zina    0

Mam jeszcze pytanie, odnośnie ostrzeżeń.

Czy jest jakaś modyfikacja, która pozwala na usuwanie powodów ostrzeżeń?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Kombajn    523

Jak nie masz ich dużo to możesz ręcznie w ACP/Admin/View Warn Logs lub z bazy całość.

Nie widzę sensu usuwania tego bo zawsze może się przydać w przyszłości a taka tabela zajmuje bardzo mało miejsca.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Spanner    4247

Dokładnie tak jak napisał poprzednik. Modyfikacji nie ma należy to usuwać ręcznie bądź w ACP bądź w bazie danych

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.