Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Polecane posty

Wgrwam spolszczenie i nic... Robie tak

ACP/ LOOK & FEEL / Languages / Import a Language

tam wybieram moje spolszczenie i je importuje, wyswietla mi sie ze zostalo ono zaladowane, widze taka wiadomosc

IP.Board Message

Updated 432 language bits, inserted 1 language bits.

teraz powinienem zobaczyc nowe jezyk, i ustawic go na domyslny, ale widze tylko angielski... Co zrobic?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Witam,

a który plik wgrywasz ? all in one czy którąś z pojedynczych paczek ? bo patrząc na ilość zasobów to nie jest to raczej all-in-one. Jeśli grałeś jakiś jeden plik to przypuszczam, że zaktualizował Ci się angielski.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Juz rozwiazalem mój problem, polegal on na tym, ze pomyłkowo zainstalowalem nie to spolszczenie. Jednak trzeba myslec jak sie cos robi.

Dziekuje za szybka pomoc ze strony administracji. :)

Edytowano przez nemek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę bardzo :) polecam się na przyszłość

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Problem został rozwiązany.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

W celu świadczenie usług przez nasz Serwis na najwyższym poziomie, w ramach Serwisu wykorzystujemy pliki Cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron Serwisu IPSBEYOND.PL bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia. Jeżeli nie dokonacie Państwo zmiany ustawień przeglądarki internetowej to wyrażacie zgodę na zapisywanie plików Cookies.