Skocz do zawartości
cichy

wysypka po upgrade na 2.3.6

Polecane posty

cichy    2

Witam

Wysypało mi się w polowie forum po upgrade na wersje 2.3.6 data w shoutboxie zamiast Dzisiaj, 21:52) jest Thu 22:10 w profilu usera i w postach wykrzaczyla sie data a na glownej stronie jest w miare ok kodowanie zostalo takie samo ale cos nie tak. pare modow bylo do reinstalacji ale prz jednym ani rusz _FSY23__Group_Name_Indicator_v3.3 jak go wylacze to jest ok ale po wlaczeniu wyskakuje blad lini 252 w func_boardstats.php jak zrobie wszystko na nowo i to woywala syntax error w tym pliku linia 664 juz mi rece opadaja prosze o pomoc

pozdrawiam cichy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Spanner    4219

Czy miałeś instalowane wcześniej polskie daty ?? podczas upgradu, nadpisałeś pliki, więc mody się wykrzaczyły ale ponowna ich instalacja powinna pomóc, przynajmniej na forach, na których robiłem upgrade to z GNI i innymi modami nie było problemu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
cichy    2
Czy miałeś instalowane wcześniej polskie daty ?? podczas upgradu, nadpisałeś pliki, więc mody się wykrzaczyły ale ponowna ich instalacja powinna pomóc, przynajmniej na forach, na których robiłem upgrade to z GNI i innymi modami nie było problemu

Tak na wersji 2.3.5 było wszystko PL. Przed upgrade porownywalem pliki w winmerge i to co do modow bylo kopiowalem do nowych no ale glowy nie dam ze cos nie umknelo i tylko wlasnie ten jeden mod robi taki problem juz nie wiem jak go ugrysc u jak zrobic ten format daty w SB i w profilu usera krzaki sie z robily tylko w pozycji (dolaczyl dnia ... )

pozdrawiam cichy

Z krzaczkami sobie poradziłem :)

Shoutouta wywalilem i zainstalowalem D22-Shoutbox v1.1.2 i wszystko by bylo ok tylko jak mapisze cos to pojawi sie i znika :) jakas dobra rad dziekuje i pozdrawaim

Tak na wersji 2.3.5 było wszystko PL. Przed upgrade porownywalem pliki w winmerge i to co do modow bylo kopiowalem do nowych no ale glowy nie dam ze cos nie umknelo i tylko wlasnie ten jeden mod robi taki problem juz nie wiem jak go ugrysc u jak zrobic ten format daty w SB i w profilu usera krzaki sie z robily tylko w pozycji (dolaczyl dnia ... )

pozdrawiam cichy

Z krzaczkami sobie poradziłem :)

Shoutouta wywalilem i zainstalowalem D22-Shoutbox v1.1.2 i wszystko by bylo ok tylko jak mapisze cos to pojawi sie i znika :) jakas dobra rad dziekuje i pozdrawaim

Ok do SB już tez doszedlem w kodzie błędu tzreba było dodać tylko //

pozdrawaim

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Spanner    4219

z czymś jeszcze masz problem ?? bo już się pogubiłem troszkę ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
cichy    2

No troche tego było po wysypce ale w maire mozliwości chciałem odciążyć i kombinować aż się udawało ale nadal pozostaje problem modu FSY23__Group_Name_Indicator_v3.3 niby wszystko w plikach jest ale po zalączeniu moda w ACP na głównej stronie na samej gorze wyskakuje komunikat

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/pawelcic/public_html/sources/lib/func_boardstats.php on line 252

i z tym już nic nie umie wy wróżyć instalowałem na nowo poprawiałem pliki znając życie pewnie czegoś brakuje typu / " > ale juz nie mam pomysłów.

linia 252 foreach ( $this->ipsclass->cache['grouporder_cache'] as $gid => $order )

obecnie zrobiłem tak //foreach ( $this->ipsclass->cache['grouporder_cache'] as $gid => $order )

błąd umilkł ale i tak nie widac na forum.

No troche tego było po wysypce ale w maire mozliwości chciałem odciążyć i kombinować aż się udawało ale nadal pozostaje problem modu FSY23__Group_Name_Indicator_v3.3 niby wszystko w plikach jest ale po zalączeniu moda w ACP na głównej stronie na samej gorze wyskakuje komunikat

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/pawelcic/public_html/sources/lib/func_boardstats.php on line 252

i z tym już nic nie umie wy wróżyć instalowałem na nowo poprawiałem pliki znając życie pewnie czegoś brakuje typu / " > ale juz nie mam pomysłów.

linia 252 foreach ( $this->ipsclass->cache['grouporder_cache'] as $gid => $order )

obecnie zrobiłem tak //foreach ( $this->ipsclass->cache['grouporder_cache'] as $gid => $order )

błąd umilkł ale i tak nie widac na forum.

Niewiem czemu ale jak napisze obecnie o bledzie to jakos mnie oswieca problem polegał w index.php brakowało znacznika jaki wstyd

Bardzo przepraszam za kłopot temat do zamkniecia i kosz jeszcze raz przepraszam za zamieszanie

pozdrawiam cichy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Spanner    4219

żaden problem, nic nie namieszałeś :) a temat uważam, ze powinien zostać bo może potomności pomoże w czymś :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×