Jump to content
  • 0
Mentis

Problem po zmienieniu site_url

Question

Posted (edited)

Witam, ostatnio na moim forum zmieniłem site url poprzez plik conf_global.php i problem pojawił się w ikonach, tzn. na załączonych obrazkach zamiast ikon są kwadraty. Ktoś pomógłby mi rozwiązać problem?

dfsffsd.jpg.e15d43d28077d395b439db1cb0402915.jpg  ggf.jpg.c28cd8d903bdce950ab5e4920c9d7aa0.jpg

Edited by Mentis

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Musisz przeładować ustawienia.

ACP -> system załączniki -> ustawienia przechowywania. Zakładka konfiguracje. Tam sprawdzasz, czy masz poprawne ścieżki do plików jeśli tak to przechodzisz na zakładkę ustawienia przechowywani i zapisujesz ustawienia 🙂

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
6 minut temu, Spanner napisał:

Musisz przeładować ustawienia.

ACP -> system załączniki -> ustawienia przechowywania. Zakładka konfiguracje. Tam sprawdzasz, czy masz poprawne ścieżki do plików jeśli tak to przechodzisz na zakładkę ustawienia przechowywani i zapisujesz ustawienia 🙂

 

Dzięki za pomoc ❤️ Do zamknięcia.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Dołącz do pierwszego newslettera Invision Community

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

W celu świadczenie usług przez nasz Serwis na najwyższym poziomie, w ramach Serwisu wykorzystujemy pliki Cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron Serwisu IPSBEYOND.PL bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia. Jeżeli nie dokonacie Państwo zmiany ustawień przeglądarki internetowej to wyrażacie zgodę na zapisywanie plików Cookies.