Jump to content
  • 0
leogui

Problem z grupami użytkowników

Question

Witajcie.

 

Sprawa tego typu jest że po zaktualizowaniu forum do wersji 4.4.5  gdy chcę wejść w daną grupę użytkowników u siebie na forum to nie pokazuje mi grupy i osób znajdujących się w niej tylko od razu przenosi mnie do wyszukiwarki 

Czyli klikam na grupę moderator i otwiera się za kazdym razem wyszukiwarka i tak z każdą grupą mam

PS Grup name indicator itp zaktualizowane zostały tak dla ścisłości

Ma kttoś pomysł jak to ogarnąć?

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Pisałem lecz  odpowiedzi brak

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Na pewno masz aktualną wersję wtyczki? To jest objaw poprzednich jej wersji.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

tak najaktualniejsza 

 

Cytat

 

What's New in Version 5.1   

  • Patched for compatibility with IPS 4.4.5 and above, not for use on 4.4.4 or earlier.
  • Changed how groups are selected in settings.
  • 5.1 restores the ordering of your choices. Sorry; didn't realise that was important.

 

  •  

I nadal to u mnie nie działa a wersja jest tak jak wyzej widac poprawiona pod wersję 4.4.5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

W celu świadczenie usług przez nasz Serwis na najwyższym poziomie, w ramach Serwisu wykorzystujemy pliki Cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron Serwisu IPSBEYOND.PL bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia. Jeżeli nie dokonacie Państwo zmiany ustawień przeglądarki internetowej to wyrażacie zgodę na zapisywanie plików Cookies.