Skocz do zawartości
  • 0
xoxo

Nie działa podmiana avatarów.

Pytanie

Mam malutki problem z podmianą avatarów. 

Usuwam z ftp domyślny avatar, zastępuje go nowym, z tą samą nazwą oraz rozszerzeniem i nic.

Po wyłączeniu usługi gravataru pojawia się coś takiego:

CZyL6Kk.png

Jak to dziadostwo naprawić, bo nie mam pomysłu? :D 

 

Edytowano przez xoxo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

6 odpowiedzi na to pytanie

Polecane posty

  • 0

Podeślij adres. Trzeba sprawdzić. Ale na moje oko nazwa pliku się nie zgadza albo wgrywasz nie w to samo miejsce, bo to co pokazałaś na screenie pokazuje, że nie ma takiego pliku w tej lokalizacji

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0
21 minut temu, Spanner napisał:

Podeślij adres. Trzeba sprawdzić. Ale na moje oko nazwa pliku się nie zgadza albo wgrywasz nie w to samo miejsce, bo to co pokazałaś na screenie pokazuje, że nie ma takiego pliku w tej lokalizacji

nazwa pliku się zgadza, lokalizacja w ftp: 

public/style_images/images/profile :| 

No ja pierdziele, ręce opadają xD 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0
Przed chwilą, Spanner napisał:

podeślij adres strony

rzucam na pw

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

Problem został rozwiązany.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.