Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się
  • 0
Pretox

Adsense crawler IPB 4.2

Pytanie

WItam, Czy ktoś może mi pomóc z logowaniem robota Adsense z kontem robota na forum? Robiłem to według tutorialii z oficjalnego forum ipb ale to nie działa na 4.2.

 

Dodaj login
 
 
 
 
 
Zastrzeżony katalog lub adres URL
 
 
Adres URL logowania
 
 
Metoda logowania
POSTGETPLAIN Http (.htaccess)  
 
Parametry
np. nazwa użytkownika
 
 = 
 
  
usuń
np. hasło
 
 = 
 
  
usuń
 
 
     

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

8 odpowiedzi na to pytanie

Polecane posty

  • 0

Ok. to tak. Jeśli chodzi o stronę, którą masz podaną w profilu to jest z nią ok. Na dole forum widzę adsensa. W tym momencie u mnie przynajmniej jest reklama. Więc działa.

Nie wiem jak masz ustawione dokładnie forum, ale jeśli tematy na forum będą widoczne dla gości to nie musisz nic kombinować. Google sam sobie zindeksuje wszystko i będzie działać. Po zmianie domeny to normalne że reklamy się nie wyświetlają. robot musi wszystko zindeksować od nowa.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

Teoretycznie problem został w 50% rozwiązany, ponieważ reklamy zostały udostępnione na mojej stronie ale nie wiem czy połączenie miedzy robotem a kontem zaistniało. Wrzucam ustawienia jakie sam wpisałem:

http://your-website/admin
http://your-website/index.php?app=core&module=global&section=login&do=process

POST
	
auth_key / 880ea6a14ea49e853634fbdc5015a024
ips_passowrd / hasło robota
ips_username / nazwa robota
rememberMe / 1

Pozdrawiam,

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

ale czemu go wpuszczasz do

http://your-website/admin

?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

Podałem to przykładowo. Jak powinno być poprawnie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

Forum jest dostępne tylko dla zalogowanych? że kombinujesz z tym?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

Przepraszam, nie zaktualizowałem profilu. Byłem w trakcie przenoszenia strony na inny hosting i zmieniłem domenę i teraz reklamy wgl. nie pokazuje. Wcześniej było to na zasadzie pustej reklamy tak jak opisywało to google w przewodniku, później się reklama się pokazała. Teraz jest tak, że wgl. nawet pustej reklamy nie pokazuje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

Ok, dzięki za informacje. Można zamknąć.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

Problem został rozwiązany.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

  • Podobna zawartość

    • Przez Spanner
      Spolszczenie IP.Board 3.4.x
      Zobacz plik Autor: Spanner (IPSBeyond.pl)
      Spolszczenie do IP.Board 3.4.x
      Aktualna wersja IP.Board 3.4.7
      Jest to spolszczenie w pliku XML
      Zabrania się kopiowania i rozpowszechniania bez zgody autora
      Dodający Spanner Dodano 30.11.2012 Kategoria Spolszczenia produktów IPS  
    • Przez Spanner
      Autor: Spanner (IPSBeyond.pl)
      Spolszczenie do IP.Board 3.4.x
      Aktualna wersja IP.Board 3.4.7
      Jest to spolszczenie w pliku XML
      Zabrania się kopiowania i rozpowszechniania bez zgody autora
    • Przez Batu007
      Wszystko jest zainstalowane poprawnie, aczkolwiek po próbie dodaniu serwera występuję następujący błąd: Unknown column 'hltv' in 'field list'
    • Przez Versusx3
      Zobacz plik Orangestyle-MakaveliHS
      Bardzo ładny, przejrzysty skin o pomarańczowych kolorach. Nadaje się pod każdą tematykę forum.
      [/img]
      Dodający Versusx3 Dodano 15.01.2017 Kategoria Skiny Wersja forum  
    • Przez Versusx3
      Bardzo ładny, przejrzysty skin o pomarańczowych kolorach. Nadaje się pod każdą tematykę forum.
      [/img]
  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.