Skocz do zawartości
  • 0
cherro0125

Problem z ACP z włączonym trybem developerskim po aktualizacji

Pytanie

5 odpowiedzi na to pytanie

Polecane posty

  • 0
4 minuty temu, cherro0125 napisał:

Jako, że ostatnio miałem problemy z przebudową aplikacji i wyskakującymi błędami zaktualizowałem IPS'a do najnowszej wersji. Problem jest teraz taki, że jak wchodzę do ACP na włączonym trybie developerskim mam coś takiego: 

https://gyazo.com/5f832722f32192f40f9dfe497cb9d947

Usuń katalog themes i datastore

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0
10 minut temu, Innocent napisał:

Usuń katalog themes i datastore

Nie pomogło.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

a zaktualizowałeś katalogi dev aktualizując pliki aplikacji?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0
1 godzinę temu, Spanner napisał:

a zaktualizowałeś katalogi dev aktualizując pliki aplikacji?

Zaktualizował do najnowszej wersji, więc nie wiem czy do 4.1 czy do 4.2

Developer Tools jest tylko do 4.1 ;x

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • 0

no ja tym bardziej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony


  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Ważne informacje

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies.