Jump to content

tiger

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tiger

  • Rank
    IP.Board Newbie

Informacje o forum

  • Forum version
    n/a
  1. Witam wszystkich:) mam problem z Uportal , w boksach stare tematy zamiast postu pokazuja sie tylko 3 kropki linkujace do tematu.
  2. wielkie dzieki.. wszystko dziala jak powinno :) Jednak nie wykasowalem tej nie potrzebnej umi.php :P
  3. teraz tak patrze i mam ten plik umi.php w pliku components_ucp i components_acp bo pewnie przez przypadek sie pomylilem ale mam tak jak mowiles w components_acp i dalej nie dziala, w dodatku zauwarzylem ze tez jak klikne w nowe wiadomosci to tez mam blad podobny a wiec tak: to jest blad po nacisneciu butonu(0 Nowych Wiadomości) Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: components_ucp_umi in /www/htdocs/w005f256/CLZ/sources/lib/func_msg.php on line 212 to jest blad po nacisneciu butonu(Panel Kontrolny ) Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: components_u
  4. instalowalem (uniwersal mod instaler) ale w /sources/components_public/ nie mam pliku umi.php znajduje wsie on w /sources/components_acp wiec niewiem czy to dobrze? wyedytuje to co sie znajduje na poczatku tak to wyglada pozdrawiam i dzieki z gory za pomoc
  5. Witam :) moja forum to IPB 2.3.6 po kliknieci w panel kontrolny wywala mi taki blad tak to wyglada na czerwono jest linia 93
×
×
  • Create New...

Important Information

W celu świadczenie usług przez nasz Serwis na najwyższym poziomie, w ramach Serwisu wykorzystujemy pliki Cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron Serwisu IPSBEYOND.PL bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia. Jeżeli nie dokonacie Państwo zmiany ustawień przeglądarki internetowej to wyrażacie zgodę na zapisywanie plików Cookies.