Jump to content

Randy

Użytkownicy
  • Content Count

    203
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Seller statistics

  • 0
  • 0
  • 0

Randy last won the day on August 19 2019

Randy had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Randy

  • Rank
    Coś tam wie o IP.Board

Informacje o forum

  • Forum version
    Invision Community 4.4.x

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ale może błąd wyskakiwać jak się za duży obrazek próbuje wgrywać czy raczej nie?
  2. ale to nie jest jakiś błąd że coś nie działa? po prostu może ktoś za duży obrazek chciał wgrać?
  3. w moim są czyli sam wyłączył użytkownik
  4. ja wchodzę w galerię użytkownika i nie ma gwiazdek
  5. dziennik błędów czysty dziennik logów systemowych 03/03/20 23:11 upload_failure DomainException (1) NO_FILE_UPLOADED 26/02/20 11:36 upload_failure DomainException (1) NO_FILE_UPLOADED 23/02/20 14:44 upload_failure DomainException (1) NO_FILE_UPLOADED 16/02/20 15:52 upload_failure DomainException (1) NO_FILE_UPLOADED ale to z obrazkami coś chyba
  6. nie wiem napisał że nie mógł potwierdzić konta, może są jakieś logi czy coś aby sprawdzić? dzisiaj też jeden się zarejestrował i nie było potwierdzonego konta i też nie wiem czy niemógł użytkownik czy po prostu nie kliknął potwierdzenia
  7. a jak użytkownik własny album utworzył to nie ma gwiazdek, tak ustawił sobie dany użytkownik ?
  8. Użytkownik napisał że miał problem z rejestracją z potwierdzeniem maila i po zarejestrowaniu z gmaila wszystko było ok, gdzie może leżeć przyczyna w tym ?
  9. Gdzie można włączyć ocenianie w galerii (gwiazdki) ?
  10. O co chodzi z tym, że użytkownik nie posiada swojej nazwy? jak się mógł zarejestrować ?
  11. tylko nie wiem co pisać, z tymi DNSami czy po prostu napisać o tym problemie który występuje po zmianach w panelu
  12. nie, zwykły hosting u leaseweb holenderski co prawda mam pewne problemy bo po zmianie np. koloru jakiegoś przycisku w szablonie w panelu admina forum czasem potrafi się rozsypać albo błąd http500 wyskoczy i trzeba z powrotem powracać i jeszcze raz zapisywać ustawienia, z lenistwa nic jeszcze nie pisałem do leaseweb chyba trzeba w końcu napisać
  13. to gdzie się ustawia dla galerii? bo załączniki mam na 14 mb ustawione a nie wiem jak jest dla galerii
  14. no ręcznie gdzieś ten obraz w panelu admina dodawałem ale nie pamiętam gdzie już
×
×
  • Create New...

Important Information

W celu świadczenie usług przez nasz Serwis na najwyższym poziomie, w ramach Serwisu wykorzystujemy pliki Cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając ze stron Serwisu IPSBEYOND.PL bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia. Jeżeli nie dokonacie Państwo zmiany ustawień przeglądarki internetowej to wyrażacie zgodę na zapisywanie plików Cookies.