Witam, czy zajmuję się ktoś na tym forum przenoszeniem z tego rodzaju skryptu do IP Board 3.0.4?
Wyczytałem, że aby przenieść z tego skryptu należy zrobić jedną z dwóch możliwości:
1. Zainstalować IPB Board 2.3.x, konwertować z phpbb by przemo do 2.3.x i poźniej upgradować do IPB 3.0.4
2. Zainstalować IPB 3.0.4, konwertować forum z by przemo do phpbb3 i dopiero konwertować do IPB.
Czy ktoś się na tym zna? Jestem gotów zlecić taką konwersję wg drugiego sposobu, jestem po udanych przenosinach do phpbb3.
Mowa o forum: www.lublinforum.com/lublin/phpBB3
KOnwersja z phpbb3 do IP Board
Rozpoczęte przez pawel88, 05 gru 2009, 23:06
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 05 grudzień 2009 - 23:06
Napisany 06 grudzień 2009 - 07:54
już raz wykonywałem tego typu konwersje i zakończyła się ona sukcesem, więc jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 20 grudzień 2010 - 19:57
Problem został rozwiązany.
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
[Invisionize.eu] IPS Company Blog - IP.Board 3.2.0 Dev Update: Calendar Improvements, Part II: Consistency
,
Modyfikacje IP.Board 3.0.x i 3.1.x: (DB31) Top topic starters
,
Kilka pytań odnośnie IP.Board 3
,
[Invisionize.eu] IPS Company Blog - IP.Board 3.1 Dev Update: Auto parsing of URLs strengthened
,
IP.Board 2.3.x Spam Prevention Improvement
1 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zablokowany