Skocz do zawartości

Reklama IPSBeyond.pl

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
6 odpowiedzi na ten temat

#1 Vader

Vader

Coś tam wie o IP.Board

• Premium
  • PipPip
  • 257 postów
  • Wersja:IP.Board 3.2.x

Napisany 24 listopad 2009 - 22:35

Witam.
Panowie i panie (o ile sa) mamy tu wspaniale forum,profesjonalny support i zawsze mila atmosfere,wiec trzeba pomyslec jak to forum rozeklamowac????

Ja osobiscie na swoim forum mam banerek IPSBeyond.pl ,ale moze macie pomysly na jakas reklame tego wspanialego forum??
Sugestie mile widziane.

Pozdrawiam
Dodany obrazekDodany obrazek

#2 Spanner

Spanner

PHP & IP.Board Developer

• Administrator
  • 5437 postów
  • Wersja:IP.Board 3.3.x

Napisany 25 listopad 2009 - 07:00

Witaj,
jeśli chodzi o mnie to wszędzie, gdzie tylko mogę to reklamuję forum, czy to poprzez sygnaturki na forach, czy jakiś bannerek. W przygotowaniu są jeszcze nowe kreacje bannerowe i kilka dość poważniejszych akcji związanych z samym forum.

Jedynym rozwiązaniem na polepszenie tej sytuacji jest umieszczanie jak największej ilość spolszczeń do wszystkich modyfikacji, które to oferują, spolszczenie pozostałych produktów IPS (tutaj jestem w trakcie tłumaczenia IP.T) i umieścić jakieś darmowe skiny do IP.Board 3, które przyciągnęły by większą publikę, no i co najważniejsze, trzeba ludzi, którzy będą pytać, odpowiadać, pisać jakieś poradniki etc itp itd

...:::Edit:::...
no i zapomniałem o modyfikacjach :)

#3 Duke_

Duke_

Umie pomóc

• Moderator Globalny
  • 1461 postów

Napisany 13 luty 2010 - 16:56

Zobacz postSpanner, o 25 listopad 2009 - 07:00, powiedział:

Witaj,
jeśli chodzi o mnie to wszędzie, gdzie tylko mogę to reklamuję forum, czy to poprzez sygnaturki na forach, czy jakiś bannerek. W przygotowaniu są jeszcze nowe kreacje bannerowe i kilka dość poważniejszych akcji związanych z samym forum.

Jedynym rozwiązaniem na polepszenie tej sytuacji jest umieszczanie jak największej ilość spolszczeń do wszystkich modyfikacji, które to oferują, spolszczenie pozostałych produktów IPS (tutaj jestem w trakcie tłumaczenia IP.T) i umieścić jakieś darmowe skiny do IP.Board 3, które przyciągnęły by większą publikę, no i co najważniejsze, trzeba ludzi, którzy będą pytać, odpowiadać, pisać jakieś poradniki etc itp itd

...:::Edit:::...
no i zapomniałem o modyfikacjach :)

z tymi darmowymi skinami to bardzo dobry pomysl, nawet jesli beda to tylko zmiany kolorystyczne do obecnej skorki

Spanner, czy jesli uzylbym Twojego Avataru ale z moim Nickiem na swoim forum to wbrew przepisam czy raczej juz reklama ? ;)

Pozdrawiam
Dodany obrazek 2.5 V6 i500 by Duke_ - Black Pearl

Dodany obrazek

Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy ;)

#4 Spanner

Spanner

PHP & IP.Board Developer

• Administrator
  • 5437 postów

Napisany 13 luty 2010 - 19:00

Takie coś nie jest dozwolone :) ale jeśli chciałbyś zareklamować forum, to jeśli nie chcesz umieszczać banneru reklamowego zawsze możesz dać poprostu link :) typu

[url=http://www.ipsbeyond.pl]Support IP.Board[/url]

lub wersja HTML:

<a href="http://www.ipsbeyond.pl" title="Support IP.Board">Support IP.Board</a>

#5 Duke_

Duke_

Umie pomóc

• Moderator Globalny
  • 1461 postów

Napisany 14 luty 2010 - 20:09

dlatego wolalem zapytac :) poniewaz na innych forach np: http://forum.invisionize.pl/ widzialem juz bardzo podobne avatary choc nie tak mile dla oka jak Twoj :)

Dodany obrazek

Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy ;)

#6 Spanner

Spanner

PHP & IP.Board Developer

• Administrator
  • 5437 postów

Napisany 14 luty 2010 - 20:14

Podobne są bo ogólnie nie można zabronić użycia znaku IPS, ale można się nie zgodzić na ten sam kolor i ten sam wygląd avataru.

#7 Duke_

Duke_

Umie pomóc

• Moderator Globalny
  • 1461 postów

Napisany 14 luty 2010 - 20:45

i dobrze ze zapytalem bo nie chcialbym byc scigany ;)

Dodany obrazek

reklama na forum , Okienko z reklamą Reklamy. , Reklama pod sb , reklama w opisie forum

0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników