Kupie Forum
Rozpoczęte przez Vader, 16 sie 2009, 22:42
8 odpowiedzi na ten temat
Napisany 23 sierpień 2011 - 12:36
Temat otwieram na prośbę autora.
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 27 sierpień 2011 - 10:44
Szczerze mówiąc trudno znaleźć takie forum. Jeśli jest już na danym forum ponad 5k użytkowników to i są zyski, nawet nie małe 
Powodzenia życzę!
Powodzenia życzę!
Napisany 20 listopad 2011 - 14:55
Witam.
Fakt,ale juz przy 130k i 300 000 postow to trzeba nie bele jaki serwer i w dzisiejszych czasach zawilosci ludzkiej musi byc tak,gdzie sie nie czepiaja o zawartosc,a to kosztuje i nie uzbierasz tyle co miesiac by sie zwracal.
Na dodatek ostatnio modne w sieci sie zrobilo donoszenie,ze ludzie zarabiaja na forach,a to podlega opodatkowaniu i jak nie masz firmy i nawet prowadisz forum o "kotach i psach" to kazda darowizna podlega opodatkowaniu niestety....
Fakt,ale juz przy 130k i 300 000 postow to trzeba nie bele jaki serwer i w dzisiejszych czasach zawilosci ludzkiej musi byc tak,gdzie sie nie czepiaja o zawartosc,a to kosztuje i nie uzbierasz tyle co miesiac by sie zwracal.
Na dodatek ostatnio modne w sieci sie zrobilo donoszenie,ze ludzie zarabiaja na forach,a to podlega opodatkowaniu i jak nie masz firmy i nawet prowadisz forum o "kotach i psach" to kazda darowizna podlega opodatkowaniu niestety....
Napisany 20 listopad 2011 - 15:59
Nie jestem zainteresowany forami ponizej 5000 userow.
Napisany 10 grudzień 2011 - 20:04
u mnie jest:
- Wszystkich postów 1554461
- Wszystkich użytkowników 56956
2.5 V6 i500 by Duke_ - Black Pearl 
Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy ;)
Napisany 11 grudzień 2011 - 14:35
Duke a co chcesz sprzedać forum ?
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 11 grudzień 2011 - 17:53
no co Ty, ale skoro mam tyle postow i userow to tak z ciekawosci napisalem 
moje forum jest nie na sprzedaz za zadna cene
moje forum jest nie na sprzedaz za zadna cene
2.5 V6 i500 by Duke_ - Black Pearl 
Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy ;)
1 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników