Nowa odsłona forum
Rozpoczęte przez Spanner, 14 lip 2009, 17:27
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 14 lipiec 2009 - 17:27
Witam,
jak zauważyliście zaktualizowałem przed chwilą forum do najnowszej wersji. Mam nadzieję, że wam się podoba. Wszelkie błędy jakie znajdziecie na forum łącznie z błędami spolszczenia prosiłbym, żeby umieszczać w tym temacie
jak zauważyliście zaktualizowałem przed chwilą forum do najnowszej wersji. Mam nadzieję, że wam się podoba. Wszelkie błędy jakie znajdziecie na forum łącznie z błędami spolszczenia prosiłbym, żeby umieszczać w tym temacie
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 15 lipiec 2009 - 06:41
Witam, poblokowane są wiadomości Pw, nie da się wysłać np do Ciebie.
Napisany 15 lipiec 2009 - 07:09
pio72, o 15 lipiec 2009 - 06:41, powiedział:
Witam, poblokowane są wiadomości Pw, nie da się wysłać np do Ciebie.
Zobacz teraz powinno już działać
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 16 lipiec 2009 - 07:20
jest ok
Brakuje favicon`a
Brakuje favicon`a
Edytowany przez pio72, 16 lipiec 2009 - 07:20.
Napisany 16 lipiec 2009 - 08:06
oczywiście że jest: http://www.ipsbeyond.pl/favicon.ico tylko ten niebieski, ale zmienię później na jakiś inny, chyba ten purpurowy co był
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 16 lipiec 2009 - 08:15
Ten co był był charakterny
Napisany 04 wrzesień 2009 - 19:50
Ikonka zmieniona, a za chwilę forum zostanie zaktualizowane do wersji 3.0.1
ustawiłem jeszcze system reputacji, bo nikt nie zgłosił a nie można było dawać reputacji
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji, jutro wieczorem, albo w poniedziałek pojawi się spolszczenie
Forum jak i paczka języków została zaktualizowana do najnowszej wersji
ustawiłem jeszcze system reputacji, bo nikt nie zgłosił a nie można było dawać reputacji
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji, jutro wieczorem, albo w poniedziałek pojawi się spolszczenie
Forum jak i paczka języków została zaktualizowana do najnowszej wersji
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

Ten temat jest zablokowany