Skocz do zawartości

Twój support phpBB!

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
2 odpowiedzi na ten temat

#1 Sharky

Sharky

IP.Board Newbie

• Użytkownicy
  • Pip
  • 2 postów
  • Wersja:n/a

Napisany 12 lipiec 2009 - 22:21

Witam!

Mam zaszczyt przedstawić Wam prężnie rozwijający się support forów phpBB.
Na myśli oczywiście mam forum BoardBB.pl  - jedyne, polskie centrum wszystkich aktualnych wersji phpBB. Czyli: phpBB2, phpBB3, oraz liczne modyfikacje tychże silników (np. phpBB2 by Przemo, MultiBB itp.).

Na zarejestrowanego użytkownika między innymi czeka: szybka i skuteczna pomoc dotycząca phpBB, grafiki, webmasteringu; pomocne odpowiedzi na FAQ, oraz przydatne tutoriale i artykuły; mnóstwo gotowych rozwiązań, modyfikacji, plików, oraz grafik na Twoje forum; ciekawe konkursy z jeszcze ciekawszymi nagrodami; niesamowita atmosfera i niewątpliwie dużo, dużo więcej!

Wejdź i przekonaj się sam! Społeczność BoardBB.pl z niecierpliwością czeka na Twoje przybycie! :P

Z wyrazami szacunku (i pozdrowieniami!),
administracja BoardBB.pl

Dodany obrazek

#2 Spanner

Spanner

PHP & IP.Board Developer

• Administrator
  • 5437 postów
  • Wersja:IP.Board 3.3.x

Napisany 13 lipiec 2009 - 06:16

Witam,
osobiście nie przepadam za tym skryptem ale forum prezentuje się ciekawie. Ładny skin przejrzysty. Jedyne co mi się nie podoba to czcionka w menu nad logiem, jakoś tak dziko to wygląda

#3 Sharky

Sharky

IP.Board Newbie

• Użytkownicy
  • Pip
  • 2 postów
  • Wersja:n/a

Napisany 14 lipiec 2009 - 17:54

Jedyne co mi się nie podoba to czcionka w menu nad logiem, jakoś tak dziko to wygląda
Na to menu wszyscy narzekają, dlatego też na dniach powinna pojawić się jego nowa wersja :)

Pozdrawiam i dziękuję za ocenę.

PS
Przejrzysty, nie "przejżysty" :)

Edytowany przez Sharky, 14 lipiec 2009 - 17:56.

[Invisionize.eu] IPS Company Blog - IP.Board 3.2.0 Dev Update: Calendar Improvements, Part V: iCalendar Support , [Invisionize.eu] Enhancements to IPS Support and Services , Support autorów modyfikacji , [Invisionize.eu] IPS Company Blog - IP.Nexus 1.5 Dev Update: More New Support System Features , [Invisionize.eu] IP.Nexus 1.5 Dev Update: More New Support System Features

0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników