Nie wiem co robię źle, ale coś nie mogę ustawić by np. Moderator mógł przenosić, czy podpinać tematy. Gdy utworzę nowego moderatora może on tylko standardowo usuwać tematy z forum. I tego Usuń też chcę się pozbyć bo chcę by zbędne tematy były od razu przenoszone do "Kosza" w sensie osobnego działu na forum.
Problem z rangą na IPB 3.2.3
Rozpoczęte przez FearLuck, 22 gru 2011, 21:46
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 22 grudzień 2011 - 21:46
Napisany 23 grudzień 2011 - 10:04
Dla rangi moderator dodaj prawa.
PCA > Użytkownicy > Members groups > Grupy > Wybierasz grupe moderator (klikasz na nią) > Druga od końca tabelka 'Kontrola dostepu' i zaznacz zeby byl super moderatorem.
Chyba, ze chcesz zeby nie kazdy w tej grupie mial taki dostep tylko wyjatki. Wtedy musisz to zrobic inaczej
PCA > Użytkownicy > Members groups > Grupy > Wybierasz grupe moderator (klikasz na nią) > Druga od końca tabelka 'Kontrola dostepu' i zaznacz zeby byl super moderatorem.
Chyba, ze chcesz zeby nie kazdy w tej grupie mial taki dostep tylko wyjatki. Wtedy musisz to zrobic inaczej
Edytowany przez Delan, 23 grudzień 2011 - 10:09.
Napisany 23 grudzień 2011 - 17:11
Nie chodzi mi o Super Moderatora, tylko o to, że jak jest np dział WarRock to tylko w tym dziale mógł zamykać, podpinać, przenosić tematy np. do kosza etc.
Bo Global Moderator ma to zaznaczone "Super Moderator"
Bo Global Moderator ma to zaznaczone "Super Moderator"
Napisany 24 grudzień 2011 - 02:14
Problem został rozwiązany.
Proszę o zamknięcie tematu.
Proszę o zamknięcie tematu.
Napisany 24 grudzień 2011 - 11:24
Problem został rozwiązany.
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Stare-Nowe posty
| IPBoard 3.0.5
,
Kilka Pytań i Problemów.
,
Problem po spolszczeniu
,
Instalacja IPB 3.0 w UTF8
,
Forum Leader Color