Witam
Pisząc modyfikację/wykonując skin i wrzucając do sprzedaży na invisionpower.com wszystko jest legalne?
Co z odprowadzaniem podatku, zusem itd ? Jak to wszystko ma wyglądać?
Sprzedaż modyfikacji/skinów a podatek
Rozpoczęte przez xDanielxmc, 17 wrz 2011, 19:28
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 17 wrzesień 2011 - 19:28
Tym tym..
Napisany 18 wrzesień 2011 - 07:39
Pierw to kolego trzeba mieć licencję, żeby coś tam wstawiać i pobierać. Dobrze wiem Ja, Kombajn, Spanner i reszta społeczności IPSBeyond.pl, że Ty nie posiadasz licencji.
Napisany 18 wrzesień 2011 - 09:52
A co ma ZUS do sprzedaży? ZUS opłacasz jak masz firmę, pracujesz w jakiejś firmie. Sprzedając coś w necie nie masz obowiązku, chyba że załapiesz się na przepisy, mieć firmy. Z US powinieneś się rozliczyć jak z każdego dochodu, sprzedajesz, to notujesz i na koniec roku w picie w odpowiednią rubrykę wpisujesz kwotę jaką zarobiłeś, ile odprowadziłeś zaliczki na podatek dochodowy i tyle.
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
Dawid Baruch - Portfolio Webmastera, IPB, php, grafika, sql, skiny IPB, mody IP.Board
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
Napisany 18 wrzesień 2011 - 11:09
Maesh2010, o 18 wrzesień 2011 - 07:39, powiedział:
Pierw to kolego trzeba mieć licencję, żeby coś tam wstawiać i pobierać. Dobrze wiem Ja, Kombajn, Spanner i reszta społeczności IPSBeyond.pl, że Ty nie posiadasz licencji.
@Spanner
Dzięki za odpowiedź, można zamknąć.
Tym tym..
Napisany 18 wrzesień 2011 - 12:49
Daniel proszę nie obrażać innych, dostajesz za to warn i moderacje na tydzień.
Profesjonalne rozwiązania IP.Board - SolutionDEVs
IP.Board NEWS
Licencje IP.Board
1 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników